28hetes! Óvszert lehet használni a terhesség alatt? Megakarom előzni, hogy bármilyen fertőzést is elkapjak most a páromtól, mivel most hajlamos vagyok rá!
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 16:38
1/11 anonim válasza:
Nem, meg van tiltva... Jesszusom...
És mitől vagy most hajlamos rá? Eddig nem voltál? Érdekes...
2/11 anonim válasza:
nyugodj meg! óvszerrel is lehet és anélkül is! :) a magzatburok védi őt mindentől! ezt nekem is az orvosom mondta :) 19 hetes kismama
3/11 anonim válasza:
Csak óvszerben szabad terhesség alatt!
4/11 anonim válasza:
Kedves Első!Sajnos terhesség alatt fogékonyabbak a kismamák bármilyen fertőzésre!Mert a hüvely baktériumflórája teljesen felborul!!!És kevésbé vég a fertőzésekkel szemben!Soha életemben nem voltam gombás!!!És mióta terhes vagyok már 3x:(((!!!A doki azt mondta,hogy szex csak óvszerrel ,mert ilyenkor (ha egy pici hajlamod is van rá)akkor tutira kijön:(((((!!!Üdv:21 hetes kismama
5/11 A kérdező kommentje:
Kedves 4-dik!Köszönöm hogy fel világosítottad ezt a kedves 1-ső válaszolót!Lehet hogy én hülye vtam,mert nem tudtam,hogy szabad-e használni gumit,de ő még nagyobb hülye volt,hiszen még azt sem tudja hogy terhesség alatt teljesen megváltozik bennünk minden!És még ő jesszúsozik itt nekem...jaj hát igen,ennyi az ész!!!
2010. márc. 6. 16:56
6/11 A kérdező kommentje:
Jah és azt elfelejtettem,igen eddig soha nem vtam,semmi bajom sem volt még ez előtt!!!
2010. márc. 6. 16:57
7/11 anonim válasza:
ilyen elso felekre nem kell reagalni, szot sem erdemelnek.
mi is zokniban nyomjuk, felek, nehogy elkapjak(unk) valamit..
25het
8/11 anonim válasza:
Első vagyok
Tudom, hogy hajlamosabb rá a szervezet babásan. De te meg 28 hetes vagy már. Jó, hogy most esik le, hogy tán nem ártana odafigyelni...
9/11 anonim válasza:
Nálunk a védőnőm javasolta, hogy használjunk óvszert az utolsó trimeszterben, hogy elkerüljük az esetleges fertőzéseket. Szóval nyugodtan használjátok, ártani nem árt.
10/11 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy inkább óvszerrel. Ha nem használtok, az sem baj, de ugye..
(amúgy honnan gondolod kedves első, hogy eddig nem vigyáztak, pont azzal, hogy nem bújtak össze pl vesz.terhesség miatt, és most zöld utat kaptak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!