Bármilyen naptejet használhatok terhesség alatt? Nem árt egyik sem a babának?
szia!
Egyik sem árt,vékonyan kenheted; de azért a barnítókkal picit vigyázni! (ha esetleg azt is akarsz használni)
Szia!
Köszi a választ.
Barnítót nem akarok használni, sőt a napra sem nagyon menni, mert anyunak vannak olyan barna foltjai, és félek, hogy én is hajlamos vagyok rá. De most jön a nyár, nem tudom kikerülni, hogy ne érje a lábamat vagy karomat amikor mennem kell valahova.....
Úgy gondoltam megveszem a legmagasabb faktorút, ha jól tudom az az 50-es, de amikor levettem a polcról, eszembe jutott, hogy talán nem is szabad akármilyet használni.....
szia!
Ha még olvasod. Neked nem kell 50est venned, az majd a pici babának lesz jó, ha megszületik :) Egyébként ha belegondolsz , testápolót , vagy egyéb kenceficéket sokan kennek magukra , sőt még szolizni is járnak kismamik, ahol szintén van valami krém. Ez a bőrödbe szívódik fel, és nem jut a picihez :) Én rendszeresen használok arckrémet , a férjem keni a hátam, mert száraz... ezekben is van aztán mindenféle "anyag". Nem meggyőzni szeretnélek természetesen , de ha vékonyan kened , nem lesz semmi baj! :)
Persze, figyelem, várom még a hasznos tanácsokat:)
Azért szeretnék 50-est venni, mert úgy hallottam, hogy a faktorszám azt jelöli mennyi időt lehetsz vele a napom mielőtt újból be kellene kenned Magad.
És ha veszek egy 10-est vagy 20-ast......egy hosszabb sétánál az nem elég. Igyekszem ahova tudok gyalog elmenni, hogy ne lustuljak el, illetve hát a mozgás sem árt nekem, mert 12 hetesen már 5 kg-ot felszedtem és nem vagyok túl boldog tőle :) Ezért gondoltam az 50-esre, az sokáig bírná.
Hát az árakat elnézve.....megfogadtam, hogy eddig soha nem tettem, de most veszek valami márkásat, pl Nivea naptejet, mert tényleg nagyon félek, hogy örököltem anyumtól ezt a barnásodást. De ma megláttam, hogy a sima dm-es meg rossmann-os naptejek 1000 Ft felett vannak, hát még a márkásak, már nem is tudom, hogy mennyire akarok márkásat:) Lehet megint jó lesz a sima dm-es vagy rossmann-os ;)
Gondolom a gyógyszertári sem lehet vmi olcsó:)
De mindenképp megér egy érdeklődést, úgyis kell még ma mennem, mert el fog fogyni a folsavam, szóval köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!