Szerettek terhesek lenni?
Figyelt kérdés
Én azt hittem, életem nagy élménye lesz, erre már most, 10 hetesen nagyon unom és várom hogy vége legyen: minden kajától, szagtól undorodom, folyton fáradt meg nyűgös vagyok.2010. ápr. 26. 17:12
11/14 anonim válasza:
Ez meg fog változni hidd el!!!!!!
Tudod én már 5 hónapja hogy világra hoztam a fiam és el sem tudtam volna anno képzelni hogy visszafogom sírni azokat a napokat,heteket.Vissza gondolva nagyon jó volt és nagyon vágyom arra hogy újra átélhessem!!!!Később minden más lesz és élvezd ki helyettem is azt a gyönyörű időt!!!!
Boldog babavárást és pocakosodást!!!
13/14 anonim válasza:
az első 11hét szar volt- utána a második trimeszter nagyon jó- és most a harmadik tirmeszter- szintén rossz. állandó gyomorégés, fáradság, óriási pocak, egy örökké mozgó baba a hasamban- kikészülök....
ennek ellenére, szeretem ezt az állapotot- imádom, hogy itt növekedik a kisfiam bennem- és alig várom hogy láthassam.
csodálatos!
14/14 anonim válasza:
Az első 22 hetet utáltam, de csak azért mert mindig volt valami, ami miatt aggódnunk kellett (Down-kór, lyukas szív). Aztán kiderült hogy minden téren minden rendben, kellett 2 hét amire magamhoz tértem és most már imádom minden pillanatát. Most épp magamat utálom, hogy hagytam elvenni magunktól az első 22 hetet. 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!