Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerettek terhesek lenni?

Szerettek terhesek lenni?

Figyelt kérdés
Én azt hittem, életem nagy élménye lesz, erre már most, 10 hetesen nagyon unom és várom hogy vége legyen: minden kajától, szagtól undorodom, folyton fáradt meg nyűgös vagyok.
2010. ápr. 26. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
hát én is így voltam az elején (kb. 14. hétig). Ásványvízen meg kekszen, puffasztott rizs-szeleteken éltem jóformán. Ó, de utána, ahogy érzetem, meg egyre jobban éreztem, meg ott volt a kis feje, meg aranyosan mozgott... meg az uh-n látni, 4d-n; és bármit kértem megvette a párom ....:) Á, már csak a szépre emlékezem ;)) /és az a terhesség nagyobbik része!/
2010. ápr. 26. 17:18
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Én nagyon szeretek terhes lenni! 20 hetes vagyok, de semmi negatív nem történt! Egész idáig teljesen jól érzem magam a bőrömben, és remélem ez még egy ideig így is marad.
2010. ápr. 26. 17:20
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
nekem ugyan már megszületett a kisfiam,de miután elmúltak a rosszulléteim,imádtam kismama lenni.imádtam,ahogy gömbölyödött a pocakom,ahogy mocorgott.igaz,nem volt nagy pocim és könnyen mozogtam.
2010. ápr. 26. 17:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdést tettél fel!

Az első 13 hetet végighánytam, feküdtem. Nagyon rosszul voltam! Emiatt nyűgös és hisztis is. A férjem már teljesen kétségbe volt esve, hogy mi lesz, ha ez kitart a végéig?! Aztán egyszer csak elmúlt minden tünet, energikus lettem és jókedvű. Elkezdett nőni a pocim, majd január 7-én megmozdult a baba! Imádom, ahogyan rugdos, dugdossa ki a kis testrészeit. Olyan kis huncut, szereti, ha ilyenkor megsimogatom! Jó neki énekelni, érzem, ahogy megnyugszik. Csodálatos látni az uh-on, minden része tökéletes és gyönyörű! :))

Most 33 hetes vagyok és kezdem érteni, hogy miért használják a terhes szót. A pocimban hordok egy 2 kg-os angyalkát, akinek a rúgásai sokszor fájdalmasak, rosszul alszom, fél óránként pisilek, dagad a bokám, fáj a hátam és 12 kg-ot híztam. Sokszor rondának, kövérnek érzem magam és szeretném visszakapni a régi 52 kg-os testem.

Ezek inkább csak kellemetlen velejárói a terhességnek. Ezek miatt nem hagynám ki! És hidd el ezek nagyon, de nagyon ritkán jutnak az eszembe! Tudom, hogy ki kell bírni, hogy végre megláthassam és átölelhessem a gyermekem!

És így átgondolva, igen szeretek terhes lenni!

2010. ápr. 26. 17:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az eleje nekem is nagyon rosszul telt, sőt majdnem kiszéradtam a sok hányástól! De a 18. hét után án lettem a világ legboldogabb és legenergikusabb embere! Náha tényleg hosszúnak tűnik, de most, hogy már a végén járok meg olyan rövidnek tünt!

Mindig néztem a már végét járókat és alig vártam hogy már én is olyan gömbölyű legyek!:-) Szerintem minden terhes nő gyönyörű!!!

Boldog babavárást!

2010. ápr. 26. 17:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
8-15 hétig hánytam, a víz se nagyon maradt bennem, fáradt,álmos voltam,állandóan pisilni futkostam, székrekedésem volt, és fent állt a fenyegető vetélés,mert véreztem.Utrogestant szedtem+MagneB6, C-vit, stb.Nagyon izgultam nehogy elveszítsem.Majd a 35.héten megint vérezni kezdtem,de infúzióval sikerült még 2 hetet bennt tartani.Nem ment simán, de nagyon jó érzés volt, hogy mocorog odabent,babamozizhatunk.Nagyon vártam, hogy átölelhessem.De a kérdésedre válaszolva nagyon szerettem terhesnek lenni!
2010. ápr. 26. 18:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem az volt a legjobb, mikor a 6-20. hét körül a párom mindíg kint focizott az utcán esténként, engem senki sem zavart, olyanokat aludtam odabent, mint egy bunda. Soha annyit nem aludtam, pedig dolgozni is jártam.
2010. ápr. 26. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsém volt ezzel, ezért nagyon élveztem. A vége viszont húzós volt...
2010. ápr. 26. 19:25
 9/14 anonim ***** válasza:

az első 12 hetet nem nagyon szerettem a rosszullétek miatt,de aztán a 2. trimeszter nagyon jó volt,semmi panaszom nem volt.aztán a 3. trimeszterrel megint jöttek a gondok.meg a kellemetlen tünetek.már alig várom h végre megszüljek.

37 hetes km

2010. ápr. 26. 20:31
 10/14 anonim ***** válasza:
én imádok terhes lenni!!!!!!!!!!!!!! régota vártam már( 6 éve) hogy átélhessem ezeket a csodálatos és néha kellemetlen dolgokat is bár állitolag azt mondják ezután jön még a neheze. de én akkor is élvezem minden egyes percét!! 28 hetes km
2010. ápr. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!