Szerettek terhesek lenni?
Nehéz kérdést tettél fel!
Az első 13 hetet végighánytam, feküdtem. Nagyon rosszul voltam! Emiatt nyűgös és hisztis is. A férjem már teljesen kétségbe volt esve, hogy mi lesz, ha ez kitart a végéig?! Aztán egyszer csak elmúlt minden tünet, energikus lettem és jókedvű. Elkezdett nőni a pocim, majd január 7-én megmozdult a baba! Imádom, ahogyan rugdos, dugdossa ki a kis testrészeit. Olyan kis huncut, szereti, ha ilyenkor megsimogatom! Jó neki énekelni, érzem, ahogy megnyugszik. Csodálatos látni az uh-on, minden része tökéletes és gyönyörű! :))
Most 33 hetes vagyok és kezdem érteni, hogy miért használják a terhes szót. A pocimban hordok egy 2 kg-os angyalkát, akinek a rúgásai sokszor fájdalmasak, rosszul alszom, fél óránként pisilek, dagad a bokám, fáj a hátam és 12 kg-ot híztam. Sokszor rondának, kövérnek érzem magam és szeretném visszakapni a régi 52 kg-os testem.
Ezek inkább csak kellemetlen velejárói a terhességnek. Ezek miatt nem hagynám ki! És hidd el ezek nagyon, de nagyon ritkán jutnak az eszembe! Tudom, hogy ki kell bírni, hogy végre megláthassam és átölelhessem a gyermekem!
És így átgondolva, igen szeretek terhes lenni!
Az eleje nekem is nagyon rosszul telt, sőt majdnem kiszéradtam a sok hányástól! De a 18. hét után án lettem a világ legboldogabb és legenergikusabb embere! Náha tényleg hosszúnak tűnik, de most, hogy már a végén járok meg olyan rövidnek tünt!
Mindig néztem a már végét járókat és alig vártam hogy már én is olyan gömbölyű legyek!:-) Szerintem minden terhes nő gyönyörű!!!
Boldog babavárást!
az első 12 hetet nem nagyon szerettem a rosszullétek miatt,de aztán a 2. trimeszter nagyon jó volt,semmi panaszom nem volt.aztán a 3. trimeszterrel megint jöttek a gondok.meg a kellemetlen tünetek.már alig várom h végre megszüljek.
37 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!