Elkaphattam valamit így? Mennyi rá az esély?
Ma délbe mikor készítettem az ebédet, és szedtem le a nyers csirkecombokról a bőrt, elvágtam a kezem. Mennyi annak az esélye, hogy most kaptam el a toxoplazma fertőzést?
Most vagyok 20 hetes, és 10 hetesen vettek le vért a toxo-hoz, de a mai napig nem érkezett meg az eredmény...a védőnőm azt mondja, hogy valahol kering a világba, de biztos, hogy nincs fertőzésem, mert akkor azonnal vissza kellett volna küldeni. De azért most ilyen esetbe csak jó lenne tudni, hogy akkor már estem-e át rajta, mert akkor nem idegeskednék. Szerintetek holnap felhívjam a védőnőt, hogy elmondjam neki a történteket?
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam. Az az igazság, hogy akkor rögtön nekem sem jutott semmi ilyen az eszembe, de a barátnőm egyből elkezdtem mondani, hogy így a nyers hús meg úgy, aztán rákerestem itt a gyakorin, és volt már hasonló kérdés, ott meg mindenki riogatta csak szegény kérdezőt, ezért gondoltam, hátha nem mindenki gondolja úgy, hogy egy kismamára minden veszélyt jelent.
Még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!