Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18+3 hetes terhes vagyok. Nem...

18+3 hetes terhes vagyok. Nem érzem a babám mozogni. Más is van így vele? És milyen jelek vannak. Tapasztalt anyukák és mindenki aki tudja már hogy milyen, kérem írjon.

Figyelt kérdés
Másik kérdésem pedig hogy mennyi idő mire megjön az AFP-eredmény, mert én már elég rég várok (2hete).
2010. ápr. 26. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem 1 héten belül fogod érezni :) Türelem :) Tudni fogod egyből, hogy ő az!!!

Nálunk pont 2 hét alatt jött meg az afp eredménye, a dokinál kellett érdeklődni, de valahol a védőnőhöz küldik! Hívj fel egy illetékest (nem tudom, nálatok ki).

Jó babavárást.

2010. ápr. 26. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én 21 hetesen éreztem először mozogni a kisfiamat. Egy jó nagyot rúgott, így nem tudtam mással összekeverni, azóta is elég erőteljesen mozog, bár nem ficánkol egész nap, mint ahogy sokan írják.

Az AFP eredménye nálunk 2 hét, de ha valakinél gond van, akkor telefonon értesítik.

2010. ápr. 26. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! szerintem ne izgulj annyira, biztos minden rendben van, az, hogy mikor érzed meg a babád függ attól is, hogy például mennyire vastag a hasfalad vagy a méhed milyen, én az első babát a 15. hét elején éreztem elöször, mert nagyon vékony vagyok, olyan volt, mintha csak az ideg ugrált volna a hasamban :) aztán ez az érzés egyre erősödött, innen tudhattam, hogy tényleg őt éreztem 15 hetesen :) feküdj a hátadra nyugodj meg és figyelgesd :)
2010. ápr. 26. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
én 20 hetesen éreztem először,olyan volt,mintha böködtek volna belülről.ne izgulj,hamarosan érezni fogod!
2010. ápr. 26. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Én most vagyok 24 hetes, és uígy voltam, mint Te, halálra izgultam magam, mert mindenhol azt írják, hogy a 14-18 héten "kell" érezni.

Hát Nekem 21hét+4naposan mozdult meg először, legalábbis akkor éreztem tutira, hogy Ő az.

Mondtak mindenfélét, buborék, meg pillangószárny, meg tudomisén miket :-)), de Én elsőre is egész egyszerűen rúgásnak hívnám.

Meg fogod ismerni szerintem. Kitartás :-)

Ja, és fantasztikus érzés ám, az első hétben nem is tudtam semmi mással foglalkozni, állandóan a hasamat tapiztam, és könnybe lábadt a szemem mindenhol, és elmúlt az össze aggodalmam, pedig a dokim szerint szörnyű vagyok. :-)

Jó egészséget!

2010. ápr. 26. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a Bp-i Bajcsyban csinálták az afp-t, és 2,5-3 hetet mondtak, annyi is volt mire megjött.

De ne izgulj, ha a 12 heti UH-od okés volt, nem hiszem, hogy baj lenne.

2010. ápr. 26. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!