Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Menjek a korhazba...

Mi lehet ez? Menjek a korhazba vagy meg ne?

Figyelt kérdés

Ma reggel ota szuro es nyomo erzes van a medencemben,vaginamban.

Nagyon fajnak,egesz nap ez van es par percig eltartanak.A hatam es a derekam is faj es zsibbad.

Nem tudom mi ez,gondolkodom hogy ma elmegyek a korhazba de fogadnake ilyennel vagy hazakuldenek?

2016. okt. 17. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem ártana tudni, hány hetes terhes vagy, de abból nem volt még baj, ha elment valaki a kórházba. Aztán ha hazaküldenek, hazamész. Nem te leszel az első.

De ha gond van, akkor jobb, ha indulsz.

2016. okt. 17. 15:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen bocsanat azt elfelejtettem oda irni,hogy 37 hetes terhes vagyok.
2016. okt. 17. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt hiszem nem tévedek, ha azt mondnom nemsokára szülni fogsz.

Már lehetnek ezek fájások is, jóslók vagy rendesek, akármelyik, de az is lehet, hogy csak a baba illeszkedett be és még van hátra pár hét. Ha van orvosod, szülésznőd akkor hívd fel és kérdezd meg, de az a tippem, hogy azt mondják maradj szépen otthon és várj türelemmel és ha rosszabbodik, fájdalmassá fokozódik, vagy elfolyik a magzatvíz akkor indulj csak be.

Ezek amúgy nem szoktak rosszat jelenteni ilyen idős terhességben már, úgyhogy sürgősségi ellátásra meglátásom szerint nincs szükség, a "legrosszabb" hogy szülsz.

Egy NST-re esetleg elugorhatsz, ott meg tudják mondani, hogy fájások é vagy nem, de nem szükséges.

2016. okt. 17. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
én bemennék.Azért van ott,hogy megvizsgáljon.
2016. okt. 17. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Bent voltam a korhazban tegnap,ctgt csinaltak ahol megneztek a babat es tenyleg joslofajasok,de meg nem annyira erosek hogy bent tartsanak es szuljek.
2016. okt. 19. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!