Kora vetélésnél milyen a vérzés?
Nyálkás? Milyen a darabos? Hogy néz ki?
Görcs nélküli?
Honnan tudom hogy vetélek vagy sem, a doki még a méhemben sem látta az embriot?
Szia!
Sablonosan nézve a mensi is egyfajta "vetélés", hiszen a szervezet a nem megtermékenyült petesejtet löki ki. De ebből adódóan az állomásokon történő folyamatok is azok. (pl. nem tud jól beágyazódni a megtermékenyített petesejt, nem jó helyre ágyazódik be, túl vékony a hártya hozzá, túl vastag). Attól függ a vérzés erőssége, milyensége hogy mekkora a terhesség. Ha 2 hetes (nemrég ágyazódott be) ott valószínű nincsenek csomók, inkább mensiszerű vérzés, úgy a 4. hét tájékán már lehet görcs is, plusz csomósabb vérzés. Azonban van olyan is, hogy se görcs nincs , se vérzés mégis ott az elhalt embrió, ezért fontos a folyamatos uh. Ha ilyen van, sajnos mesterségesen, műtéttel távolítják el.
Nekem a 8. héten volt vetélésem. Végig barnás maszatolásom volt, aztán mensi szerű vérzés nagyon apró darabkákkal, rá egy napra iszonyú görcsök és rengeteg vér, + öklömnyi alvadt vérdarabok.
Bocs nagyon gusztustalanra sikerült, de te kérdezted.
Amúgy még az erősebb mensi szerűre is at mondta a doki, hogy ,hogy még nem biztos, hogy elmegy (akkor még vert a kis szive)
Remélem minden rendben lesz nálad.
Kedves utolsó! Nem furi,h. ilyen gyakran vetélsz? Nem bántásból mondom!!! Milyen a vércsoportod? Nekem Brh-, és mikor elvetéltem, 6 hetesen, áldom az eszem, h. elmentem a dokihoz, mert ő erre fogta a vetélést, és ha nem kaptam volna erre injekciót, akkor az összes többi babám is elment volna. Lehet nálad is ez a gond! Nézesd meg magad.
A decemberben vetélős voltam.
Szia!
Nálam biztosan nem ez a probléma, mert A+ vagyok és van már egy kisfiam. Szerintem hormon gond lehet, nem tud a baba beágyazódni. Dokihoz mindenképpen megyek, múlt hónapban is voltam, akkor még betudtam véletlennek a dolgot, de egymás után kétszer már nem lehet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!