Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet elmegy a baba?

Lehet elmegy a baba?

Figyelt kérdés
Hat hetes terhes vagyok, eddig semmi problémám nem volt, nem barnáztam nem görcsölök. Ma szexeltünk és orgazmusom is volt, de utána elkezdtem vérezni. Rózsaszínes és törléskor jön elő, nem nagy mennyiség de megijeszt. Holnap megyek a dokimhoz, addig arra lennék kíváncsi volt e már valakinek ilyen szex utáni vérzés és megmaradt e a baba (Ügyelet itt halott ügy... )
2016. okt. 13. 19:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Salgótarján
2016. okt. 13. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus!!! Az sajnos tényleg ilyen!!!

Nógrádi vagyok én is.Nyugi holnapig pihenj.

De tényleg valakit ismertek akihez kiment ilyen miatt a mentő????!!!!! Na ne már!!! Még az ügyeletről is elhajtanak vizsgàlat nélkül egy pár csepp vér miatt.

2016. okt. 13. 22:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi újság kérdező?

Nekem ami volt rózsaszínezés másnapra nyoma sem volt. Neked van még?

3-as

2016. okt. 14. 07:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem kell leszúrni a kérdezőt. Sajnos nekem is volt egy veszítésem, előtte kétszer voltam az ügyeleten. Egyszer a magán! orvosom ordított le, hogy nincs ott amit keressek, menjek a magánjába...

Másodszor meg rossz vérkép után mentem fel. Őszintén le se sz.rták, hogy 6-7 hetesen odamentem. Annyit mondott az ügyeletes dr nő, hogy 25 éves vagyok nem 40 úgyhogy ne sírjak (merthogy kétségbeesésemben már elpityeredtem...).

Mindez amellett, hogy a férjem ugyanabban a kórházban rezidens orvos...

Szóval...

Kedves Kérdező szexeljetek legközelebb 12. hét után. Szívből kívánom, hogy minden nagyon rendben legyen!

2016. okt. 14. 12:56
 15/17 A kérdező kommentje:
El is múlt, kicsit meg is nyugodtunk, délután magánrendelés. köszi!
2016. okt. 14. 13:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Már valszeg túl vagy a vizsgálaton, de azért leírom, nekem is volt ilyen, nekem másnap vérzett, csak pár csepp, én is rohantam ügyeletre, nem láttak semmit. annyit mondtak, hogy fehér folyás okozhatja, hátha neked is ennyi a baj. Szorítok, majd írd meg, mi volt :)
2016. okt. 14. 15:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok, igen voltam pènteken, minden rendben,szexet egy ideig pihentetni kell, semmi "tünet" nem volt azóta.
2016. okt. 18. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!