Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen meddig tudtal kerekpa...

Terhesen meddig tudtal kerekparral kozlekedni?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok es nekem most is kenyelmesebb, mint korbe buszozni a varost, utana sokat setalni, h barhova eljussak. kocsi nincs. sot, kifejezetten jol esik a biciklizes. Meddig birom meg? egyelore nem zavar a pocakom.
2016. okt. 11. 15:39
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
persze az alap, h nagyon vigyazok es kerulom a zotyogos, bukkanos utakat :)
2016. okt. 11. 15:43
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
A megszédülés nagyobb esélye miatt én nem mertem, de egyik barátnőm még 39 hetesen átkerekezett a szomszéd faluba:)
2016. okt. 11. 15:45
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
30.héten bicajoztam utoljàra 4éves gyerekkel együtt. Mivel itthon volt a nyàri szünetben igy mindenhova azzal mentünk. És jol esett bicajozni mozogni. Most 32hetes vagyok de vàltozott vmi és màr nem esik jol, igy gyalogolunk. Az elsö terhességem alatt 7.héten bicikliztem utoljàra mert akkor még a vàrosközpontba laktunk és minden pàr percre volt.
2016. okt. 11. 15:46
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

37 hetes terhes voltam, mikor már sokan csesztettek miatta, hogy miért bicajozok, így abbahagytam. De a 7 éves fiammal úgy könnyebb volt lépést tartani, hogy én is biciklivel megyek, nem csak loholok utána, míg ő teker.

A lányom császárral született, másnap már kutya bajom sem volt, jobban mozogtam, mint a velem egy szobában lévő, egy nappal hamarabb természetes úton szült anyukák. :) Hogy ez ennek volt-e köszönhető, azt nem tudom, de a fiam is császárral született, utána még 1 hét múlva is nehezen keltem fel az ágyból.

2016. okt. 11. 16:03
 5/14 anonim ***** válasza:
23%
Az első perctől megtiltotta az orvos. Szerinte nem biztonságos. Lehet úgy tenni, mintha a terhesség semmi sem lenne, de nem igaz. A súlypontod megváltozik, megszédülhetsz és hogy őszinte legyek, egyáltalán nem mindegy az sem, hogy biciklin ütnek el mások vagy a villamosod megy neki valakinek. De te tudod. A lényeg, hogy téged nem zavar és elmondhatod, hogy te biciklivel mentél szülni, hiszen olyan faxa csaj vagy.
2016. okt. 11. 16:48
 6/14 A kérdező kommentje:
ez nem arrol szol, h f sza csaj vagyok vagy sem! igy kenyelmes es pont. szimplan annyira voltam kivancsi, h ki meddig birta.
2016. okt. 11. 16:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Majusban meg voltam egy 10 km-es erdei turan, juliusban szultem.
2016. okt. 11. 17:54
 8/14 anonim ***** válasza:
A 28. hètig tekertem. Akkor nagyot nőtt a hasam, ès nem èreztem már biztonságban magamat a többi közlekedőtől, egy esetleges esèstől. Testileg bírtam volna mèg.
2016. okt. 11. 17:55
 9/14 anonim ***** válasza:
En világ életemben nagy bringás voltam, de már rögtön a 11-dik héten le kellett raknom, mert beszúrt két oldalt a hasam tekerês közben.
2016. okt. 11. 17:58
 10/14 anonim ***** válasza:
14%
Aztán ha elvágódsz egy rendeset, akkor mi lesz? Komolyan kérdezem. Jön az esős, szutyok idő. Van amit nem lehet visszacsinálni.
2016. okt. 11. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!