Hauck shopper babakocsit valoban nehez iranyitani, kanyarodni kozlekedni vele?
Egy forumon panaszkodtak ra tobben is, en pedig ilyen babakocsit neztem ki.
A mostani babakocsinkat nagyon nehez iranyitani ezert szeretnek Hauck shoppert.
Elozo vagyok.
Ez utan vettem a Caretero monacot. Azt imadtam elso perctol. Egy kezzel is siman iranyithato strapaibor vazzal es kerekekkel. Ami negativum benne hogy a kapaszkodo jabszivacs resze 14 honap utan szetjott es nem lehet cserelni mert nem szedheto le sehol rola a szivacs de nem baj mert mar jo haromnegyed eve nem babakocsizunk a 2.5 eves fiammal. Ja es a caretero monacot nem sajnalom,22.000 ft volt vadi ujonnan.
mosdt ismet terhes vagyok es tuti hogy ugyanezt a tipust fogom venni mert jo az ar-rrtek aranya.
nekem régi hauck shopperem van (2 éve vettem, de már 3 éves modell volt, nem használták az előző tulajok, de 3500ft-ért megérte vaterázni + benzinköltség 200ft) :)
szóval ez a "régi" modell az alábbi hibákkal rendelkezik;
a támlát nem lehet teljesen függőlegesre állítani
elég gyorsan kopik a kopogós kereke
járólapféleségen (pl. pláza burkolat) a bolygókerék használhatatlan
simán letöri a körmöt a kis kallantyú, amibe bele kell dugnod az ujjad, ha össze akarod csukni lapra a kocsit. ja, és le kell ereszteni a támlát előbb, jó lenne ezt a műveletet elhagyni
mondjuk nekünk van egy quinny kocsink is, felfújhatós, 3 kerekű, na az aztán a pöpecül irányítható, ahhoz képest bármilyen más babakocsi irányíhatósága kevés...
de önmagában vizsgálva ennek a hauck shoppernek pont nem az irányíthatósága a leggyengébb pont...
mondjuk a miénk tényleg régi modell, de ha még mindig ilyen, akkor tényleg nem ajánlom a H.Shoppert...
amúgy az esernyőre csukható "fazon" eleve praktikusabb, mint a lapra csukható. ne típus, hanem szempont szerint dönts! - legyen könnyen leszedhető a huzat a mosás miatt (ja, ebben jó a hauck, van pl. a toprider, ahhoz csavarhúzó kell) és 90-től 180 °-ig legyen állítható könnyedén a háttámla. és legyen 3 kerekű a babakocsi. az se árt, ha az ülöke vége vastagabb nylonanyaggal van bevonva, igen keményen koszolódos e terület! az sem árt, ha a tolóka magassága állítható, de nem érdemes azért emiatt méregdrága kocsit venni.
mindenképpen használtan kell venni, vannak kitünő állapotú kocsik, a bolti ár töredékéért az aukciós oldalakon :)
Ja az lemaradt, hogy nem nehéz irányítani abszolút. Mivel a kereke közepes méretű és nem kicsi, ezért nem is pattog.
Bp-en lakunk és sokat sétálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!