Hogyan tudok nagy hoban kozlekedni babakocsival? Biztonsagosabba teheto valahogy a kocsi? Itt nincsen hideg elleni vedokrem babak arcara mivel helyettesithetem?
Amikor Angliaba koltoztunk azt igertek itt nincsen tel.....csak huvos oszi idojaras.
Na bummm amiota itt elunk mindenfele rekordokat dontoget a hideg es a ho.
Raadasul hegyekben elunk es nem tisztitjak a jardakat.Hogyan tudom kozlekedni?
A lanyomat feltem, nehogy felboritsam a kocsival(mindig bekotom az biztonsagi ovvel).
Hallottam, hogy otthon van hideg ellen arckrem a babaknak.Itt meg nem lattam.Mivel helyettesithetem?Esetleg vazelinnel?A foka vadaszok is zsirral kenik az arcukat a hideg ellen.
Ez megoldast jelenthet???
Nem tudom elképzelni, hogy Angliában ne lehetne kapni drogériában, gyógyszertárban hideg elleni krémet a babának... Cold Weather Cream néven keresd...
Ha nagy kerekű a babakocsi, nem lesz nagyon nehéz tolni. Ha kis kerekű, inkább vidd a gyereket hordozóban.
Menj be egy patikába (drogériába) és kérj tanácsot az eladótól : milyen krémet javasol a kislányod arcára a hideg ellen?!
Biztos vagyok benne, hogy ott is van ilyesmi...
le lehet hülyézni,de én pl. az egész családnak a kezét és egy kicsit az arcát is bekenem 100% növényi GHEE-vel,szója-,és pálmaolajból áll,+ van benne a,és d vitamin.Arab boltban vettem Dubai termék és tökéletes.
De ha van vmi 100%-os állati zsiradékod az is tökéletes.
akkor kend be azzal a kicsi arcát,szerintem hasznláni fog
sok egészséget!
WM
Koszi :)
Mar megtalatam a Bootsban.
Eddig gyogyszertarban neztem es baba boltban.Ott nem talaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!