Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesnek tűnik a "pocakla...

Hány hetesnek tűnik a "pocaklakó" kép alapján?

Figyelt kérdés

[link]

Akinek van kedve tippelni, annak szívesen várom válaszát. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ki hány hetesnek látja, gondolja; az nem olyan fontos, hogy eltaláljátok-e vagy sem.

2016. okt. 8. 22:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
34
2016. okt. 9. 08:22
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kicsit engem igazoltok, el is mondom, hogy miért. 25 hetes kismama vagyok, a kép pontosabban tegnap a 24+5. napon készült. Én hatalmasnak látom a pocakot, de a környezet nőtagjai csak legyintenek, hogy "á, teljesen normális, nekem is ekkora volt X,Y-nal, stb." A férfiak kicsit őszintébben meglepettek, édesapám minden alkalommal elcsodálkozik, amikor találkozunk a férjem meg valamelyik nap gyermeki hangsúllyal megkérdezte, hogy "ugye már biztosan látták volna, ha ikrek lennének?" :D

Szóval az ihlette a kérdésem, hogy lássam más szerint is nagyobbnak látszik mint kellene, vagy csak én magam látom túlozva. A vicces egyébként, hogy a 20. hétig nem is látszott, azóta nőtt ekkorát.

2016. okt. 9. 08:35
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Itt is azt írták volna ha leírod hány hetes vagy. Nekem egyébként ekkora hasam volt amikor szülni mentem 39 hetesen :D
2016. okt. 9. 08:39
 14/23 anonim ***** válasza:
Huhh en is tobbnek hittem. Nekem is ekkora volt majdnem 39 hetesen
2016. okt. 9. 09:18
 15/23 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez teljesen alkati kérdés, hogy kinek milyen a belső anatómiája, és mekkora lesz a hasa.

Nekem is sokkal kisebb volt (egy babával), amikor szülni mentem, de én olyan alkat vagyok, hogy nem növesztek túl nagy pocakot terhesen.

Most az ikrekkel is kb. akkor a hasam most a 20. héten, mint más átlagos terhes nőnek ilyenkor egy babával. Mindenki más alkat.

2016. okt. 9. 11:55
 16/23 anonim ***** válasza:
36
2016. okt. 9. 13:22
 17/23 anonim ***** válasza:
33,kislány
2016. okt. 9. 13:35
 18/23 anonim ***** válasza:
nekem is mindig nagyobb pocim volt az atlagnal.. :) es a fiam is lett volna vagy 4 kilos baba ha nem 37hetesen szulom meg :D
2016. okt. 9. 14:29
 19/23 A kérdező kommentje:
Hamarosan kell mennem dokihoz, mióta ekkorát nőtt a pocak azóta még nem látott. Nagyon kíváncsi vagyok mekkora a baba! Amúgy kislánynak mondják, aztán meglátjuk ;)
2016. okt. 9. 17:23
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem most a 3.al 14 hetesen majdnem ekkora 😂

Szép.pocak 😁

2016. okt. 9. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!