Hány hetesnek tűnik a "pocaklakó" kép alapján?
Akinek van kedve tippelni, annak szívesen várom válaszát. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ki hány hetesnek látja, gondolja; az nem olyan fontos, hogy eltaláljátok-e vagy sem.
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit engem igazoltok, el is mondom, hogy miért. 25 hetes kismama vagyok, a kép pontosabban tegnap a 24+5. napon készült. Én hatalmasnak látom a pocakot, de a környezet nőtagjai csak legyintenek, hogy "á, teljesen normális, nekem is ekkora volt X,Y-nal, stb." A férfiak kicsit őszintébben meglepettek, édesapám minden alkalommal elcsodálkozik, amikor találkozunk a férjem meg valamelyik nap gyermeki hangsúllyal megkérdezte, hogy "ugye már biztosan látták volna, ha ikrek lennének?" :D
Szóval az ihlette a kérdésem, hogy lássam más szerint is nagyobbnak látszik mint kellene, vagy csak én magam látom túlozva. A vicces egyébként, hogy a 20. hétig nem is látszott, azóta nőtt ekkorát.
Nyugi, ez teljesen alkati kérdés, hogy kinek milyen a belső anatómiája, és mekkora lesz a hasa.
Nekem is sokkal kisebb volt (egy babával), amikor szülni mentem, de én olyan alkat vagyok, hogy nem növesztek túl nagy pocakot terhesen.
Most az ikrekkel is kb. akkor a hasam most a 20. héten, mint más átlagos terhes nőnek ilyenkor egy babával. Mindenki más alkat.
Nekem most a 3.al 14 hetesen majdnem ekkora 😂
Szép.pocak 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!