Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hány cm volt a pocaklakó...

Kinek hány cm volt a pocaklakó? (lent a többi)

Figyelt kérdés

Ma voltam 12hetes ultrahangon. Minden rendben van teljesen végtagok,szív stb. Minden!

Az van a papíromra írva,hogy 6,3cm(63mm). Kíváncsi lennék,hogy az kicsi-e bár az ultrahangon nem mondták,hogy kicsi csak érdekelne kinél hány cm volt. Köszönöm a válaszokat előre!

pontosan 12+3 napos kismama vagyok. :)

2016. ápr. 6. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt minden nap számít. Több milit nő naponta. Ez az UH az utolsó, amikor még a méretek alapján meg lehet határozni a korát, ezután már nagy eltérések lehetnek a magzatok között, míg itt még inkább a fogantatás ideje a mérvadó.

Nekem kerek 12 hetesen 57 mm volt a CRL. A gép is azt dobta ki, hogy 12+0 hetes.

2016. ápr. 7. 07:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én hétfőn voltam UH-on. Elvileg 13+4 napos voltam, de az UH szerint csak 12+5. Méretek: CRL: 64 mm, BPD 23 mm, FL 8,8 mm.

Később fogant egy héttel, eddig minden UH-on volt egy hét lemaradás a számított korhoz képest.

2016. ápr. 7. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:
58 mm volt. 12+1-nek számolta a gép.
2016. ápr. 7. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6,9 cm volt mensitől számolva 12+6 napon voltam a vizsgálaton.
2016. ápr. 7. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!