Úgy szétrepedt a mellem hogy viszket, fáj, és vérzik is a repedésnél. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Járt így valaki más is? Kenem krémmel, a hasamat is, ott nincs repedés, de a mellem katasztrófa.2008. okt. 3. 15:19
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem szerencsére ilyen nem volt, csak a szoptatás alatt! Neogranormomt használj!!!! Vagy mutasd meg a dokidnak, hátha tud valami jobbat adni rá! Hát ha most ilyen mi lesz a szoptatásnál, te szegény? Nagyon sajnálom, ami történt!
Boldog babavárást, írj ha valamit javult, vagy, hogy mit mondott a dokid!
4 hónapos anyuka
2/5 anonim válasza:
Nekem a Bepanthen segített a mellemen,de kipróbálhatod a Sudokrémet is.
3/5 anonim válasza:
Akármivel ne kendd a melledet, nehogy elfertőződjön. Kérj tanácsot a védőnődtől, vagy menj el bőrgyógyászhoz, ő ír fel neked spéci krémet.
23 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Szia. Azt mondják egy kis anyatejet kell szétkenni rajta. Nem tudom, valaki csinálta-e, de én ezt hallottam. És persze hagyni kell szellőzni. Kitartást..
5/5 anonim válasza:
Ja bocsi, mostmár látom, hogy még nincs meg a baba, akkor nem mondtam semmit.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!