Lányok! Nagyon feszül a bőröm! Ma kétszer ugy mozdult hogy szétrepedt a hasamon a bőr! Azóta is eszméletlenül fáj! Mit csináljak? 32 hetesek vagyunk
Ilyenről még nem hallottam :( De mindenképpen kenned kell valamilyen jó minőségű börtápláló és rugalmasító olajjal vagy krémmel... A sebre pedig bepantent vagy ilyesmit.
Kitartás, még bőr repedéssel is megéri :)
ha nincs otthon semmi, kend be étolajjal, de rendesen, csöpögősen, feküdj egy nem sajnált törölközőre, hadd szívja be a bőröd. és ismételd napi 100x.
kitartás!
Ngaoyn köszi a tippeket! Tegnap bekentem magam jó vastagon striák elleni krémmel. Amugy is sajnos repedek, de tegnap ahogy megmozdult még feljebb jöttek:(!
Ma már nem feszül...jobb!
Mindenkinek boldog babavárást!
Üdv nektek
Ezzel kend gyakran, egymás után is, amint beszívódik, nekem is ezt ajánlották anno és nagyon jól bevált:
Bármilyen olaj jó a bőrödnek, az a fontos, hogy folyamatosan hidratáld, egy percre se hagyd kiszáradni. Én is így vagyok vele.
Egy kozmetikus (35+2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!