Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyíregyházán dr, Felföldi...

Nyíregyházán dr, Felföldi Róberthez szeretnék menni terhesgondozásra, írjatok, mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 11:16
1 2
 11/11 AnneShirley ***** válasza:

Tudom, hogy régi a kérdés, de nekem más a véleményem.

Problémás terhességgel jártam Felföldi doktor úrhoz. Én lelkiismeretes orvosként ismertem meg. Nem hogy a nevemet, hanem még a legutolsó véreredményeim kényes értékeit is fejből tudta. Mindezek mellett, ha felhívtam, hogy gondom van, rögtön hívott, megnézett a kórházban, minden genetikai uh-n ott volt, és ő meg az asszisztense segítettek az összes kh-i időpontban. A magánrendelésen néha várni kellett, de nem olyan vészesen sokat, és azt hiszem, hogy egy kismama megértheti, hogy ha azt hallja, hogy "bocsi, kicsit csúszik a rendelés, mert szülés miatt késett doktor úr"... nem hiszem, hogy ha én feküdnék az asztalon örülnék, ha azt mondaná, ó, 4 óra bocsi, kezdődik a magánrendelésem, helló.

Mindezek mellett egyáltalán nem pénzéhes, és ami nekem tetszett, hogy nem paráztat... nekem 3 orvos mondta, hogy nem fog ez a terhesség menni... ő azt mondta, rendben lesz. 36. hétre születtek a fiaim, és a szülés után is mindig jött, nézett, nem csak addig, ameddig virítottunk. Én nagyon ajánlom. Ha bármikor szükségem lesz még nőgyógyászra, szülészre egész biztos, hogy hozzá megyek!

2013. jún. 14. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!