Nyíregyházán dr, Felföldi Róberthez szeretnék menni terhesgondozásra, írjatok, mik a tapasztalataitok?
Van akinek bejön, de én a következő babámat, ha lesz tuti, hogy nem nála szülöm meg.
Néha úgy éreztem, hogy tök hülyének néz és legyint egyet, majdnem a babám egészsége ment rá.
Én személy szerint nem ajánlom, de amint említettem van aki isteníti. Ja sokat kell várni nála általában mindenki 6-ra van bejelentkezve, úgyhogy ha mellette döntesz 2 napi hideg élelmet vigyél a váróba.
Akkor már inkább Lukács Róbert v. Kovács Róbert. Mind ketten nagyon aranyosak én Lukácsnál szültem 2x.
Kovács pedig a tesóm nőgyógyásza és ő is nagyon jó.
MIndent megkérdez ötször, nem figyel arra amit mondasz. Szétszórt, még a nevemet se bírta megjegyezni 9 hónap alatt, pedig amennyi lóvét én hülye odahordtam illett volna legalább a nevem tudnia. Na de ez volt a legkisebb gondom.
Úgy keményedett a hasam, vagy 3 hétig, hogy lábra alig bírtam állni, ő meg azzal volt elfoglalva, hogy miért lett ilyen nagy a seggem /szó szerint/. Mi lett a vége? Koraszülés. Majdnem ráment a gyerekem egészsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!