Vannak itt olyan kismamák, leendő anyák akik nagyon félnek hogy gyengék és nem tudnak eléggé vigyázni a születendő gyermekükre?
Az èn lányom 3 hònapos,mindig is megfelelő anya tipusnak èreztem nagam. Èn sose fèltem.
Ne aggódj, szeretni fogod a babádat ès ösztönböl minden fog jönni. De mitől fèlsz? nem tudod ellátni? Az ultrahangon ès vizsgálatokon megtudod hogy semmi baja. Èlj egèszségesen,ès ne stresszelj mert azt át veszi a baba. Nagyon meghatározza a szemèlyisègèt. Lesznek nehèz időszakok,de túl leszel rajtuk ès rutinos mami leszel :)
Most fogok belépni a 3. trimeszterbe. Kb. 2,5 - 3 hónap van még a megszületéséig. Ilyenkor még sokat fejlődnek a magzatok? Azaz ha esetleg valami baja van, de most még jobban odafigyelek rá: pl. még több vitamint eszek és még többet pihenek és még nyugisabb életet élek akkor szépen javulhat az ő helyzete és több esélye lesz arra hogy minden rendben legyen vele?
Tudom hogy ha megszületik és egészséges lesz akkor utána is jönnek majd a féltések, ez már igy lesz mindig, csak szeretnék erős lenni és megpróbálni minél jobban vigyázni rá. De először is szeretnék mindent megtenni hogy egészségesen szülessen.
Ha menzakajan elsz, akkor is fog fejlodni;)
Nyugodj mar le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!