Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi ideig tart egy magzatvi...

Kethye kérdése:

Mennyi ideig tart egy magzatviz mintavetel es kinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? 3 het mulva megyek, de nagyon aggodok minden miatt!

Figyelt kérdés

#tapasztalat #Magzatviz mintavetel idotartam
2016. okt. 4. 15:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem kell bejönni az apukának, legfeljebb ha lelki támaszt akar nyújtani.

Én még a genetikai tanácsadásra sem vittem el a férjem, mert a családjában nem volt genetikai eredetű rendellenesség, egyedül én voltam érintett (na meg "öreg" a gyerekvállaláshoz).

2016. okt. 6. 05:39
 12/17 A kérdező kommentje:

Koszonom,csak a lelkitamasz nyujtas miatt kerdeztem.

Nalunk sem volt egyikunknel sem,halisten,csak a tarkoredo miatt kell elvegezni.

Es hany hetesen csinaltak nektek?

Nekem 16 hetesen fogjak,de anyukam azt mondta hogy az eleg keso,neki korabban csinaltak.

Plusz meg az eredmeny 1 honap..

2016. okt. 6. 08:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Az általános a 15-16 hetes kor. Pont azért, mert így biztonságosabb, jóval kisebb a vetélés kockázata, mint pl 12 hetesen.

Az eredmény maximum egy hónap, attól függ, hol csinaltatod, mennyire terhelt a labor. Nekem kész volt egy hét múlva kb. Folyamatosan dolgoznak a mintakkal.

Az én férjem nem jött be, a műtőbe be sem jöhetett volna, meg a szobába sem lett volt jó, amíg vártuk, hogy hazamehessünk. Az egyik lány férje ott volt, szegény végig a folyosón ült, kb reggel 7től du 2ig.

A beavatkozás teljesen steril körülmények között, mutoben történik. Így elkerülhető bármilyen fertőzés bevitele a méhbe.

#3 voltam

2016. okt. 6. 08:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd,hogy elkisérjen a párod nyugodtan ha ez megnyugtat téged! Persze a vizsgálat alatt nem lehet bent veled de elötte és utána igen! :) Nekem a korom miatt volt 39 vagyok! Tényleg...ne izgulj! Mindent mondanak a vizsgálat alatt épp mit csinálnak és még véletlenül se szúrnak mellé...babára gondolok!:) Néztem végig a monitort én is! Majd ird meg,hogy élted meg! De nagyobb a füstje mint a lángja! :)
2016. okt. 6. 21:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Meg volt kedden a magzatviz vetel.

Nem volt veszes,kicsit fajt a tuszuras,meg utana,de mar jobb halistennek.

Elvileg 2 het mulva lesz eredmeny,ha minden jo megy,addig meg az izgulas marad!!

2016. okt. 27. 09:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Később sem derült ki semmi?
2019. márc. 18. 20:32
 17/17 Mofli666 válasza:
Mi 2020.augusztusában voltunk Lukács doktornőnél. 44 éves vagyok, eleve a korom is kockázatot jelentett, illetve a korábbi 2 halvaszülés és 1 vetélés is. Kibírható volt a magzatvízvétel, de pihenni kell utána. Az eredmény 5 hét múlva volt meg, de volt egy további teszt is, amit a Szt. László Kórházban végeztek el. Nálunk a hármas sejt osztódás volt a gond. Egészséges kisfiunk született szerencsére. A Bajcsy genetikai tanácsadóját csak ajánlani tudom és oep támogatott volt a vizsgálat. Annak ellenére, hogy ezt a lehetőséget több orvos is letagadta korábban.
2021. febr. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!