Mennyi ideig tart egy magzatviz mintavetel es kinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? 3 het mulva megyek, de nagyon aggodok minden miatt!
Nem kell bejönni az apukának, legfeljebb ha lelki támaszt akar nyújtani.
Én még a genetikai tanácsadásra sem vittem el a férjem, mert a családjában nem volt genetikai eredetű rendellenesség, egyedül én voltam érintett (na meg "öreg" a gyerekvállaláshoz).
Koszonom,csak a lelkitamasz nyujtas miatt kerdeztem.
Nalunk sem volt egyikunknel sem,halisten,csak a tarkoredo miatt kell elvegezni.
Es hany hetesen csinaltak nektek?
Nekem 16 hetesen fogjak,de anyukam azt mondta hogy az eleg keso,neki korabban csinaltak.
Plusz meg az eredmeny 1 honap..
Az általános a 15-16 hetes kor. Pont azért, mert így biztonságosabb, jóval kisebb a vetélés kockázata, mint pl 12 hetesen.
Az eredmény maximum egy hónap, attól függ, hol csinaltatod, mennyire terhelt a labor. Nekem kész volt egy hét múlva kb. Folyamatosan dolgoznak a mintakkal.
Az én férjem nem jött be, a műtőbe be sem jöhetett volna, meg a szobába sem lett volt jó, amíg vártuk, hogy hazamehessünk. Az egyik lány férje ott volt, szegény végig a folyosón ült, kb reggel 7től du 2ig.
A beavatkozás teljesen steril körülmények között, mutoben történik. Így elkerülhető bármilyen fertőzés bevitele a méhbe.
#3 voltam
Sziasztok!
Meg volt kedden a magzatviz vetel.
Nem volt veszes,kicsit fajt a tuszuras,meg utana,de mar jobb halistennek.
Elvileg 2 het mulva lesz eredmeny,ha minden jo megy,addig meg az izgulas marad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!