Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is volt ennyire nyugtalan...

Más is volt ennyire nyugtalan a terhesség végén?

Figyelt kérdés
Mindig azon idegeskedek, hogy van e még valami amit nem vettünk meg, jó anya leszek e, ha megyek a védőnőhöz be ne induljon a szülés. Már nagyon nyugtalan vagyok főleg, hogy 26.héttől a 29. kórházban voltam, mert elkezdett nyílni a méhszáj. Meg sokan mondják hogyhogy ilyen fiatalon szülök, nem félek. 23 éves vagyok. Egyszerűen már minden idegesít és egy apró beszóláson is majd elsírom magam. 34 hkm

2016. okt. 3. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én idegeskedem, hogy mindent elrendeztem e, de én mára vagyok kiírva.... :D
2016. okt. 3. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy izgulsz. Én is 34 hetes vagyok. Ahogy közeledik az idő egyre több kérdés merül fel bennem is. Pont ma reggel éreztem én is azt, hogy jesszus már nem sok van hátra és úgy érzem még sok minden hiányzik :D A "jó anya leszek-e" dolog bennem is sokszor felmerül. Nekem szerencsére sok segítségem van akik ellátnak tanácsokkal. Beszélgess valakivel erről. Ha van családtagod aki tud segíteni, vagy a védőnőddel. Nekem nagyon sokat segítenek. Mond el mi aggaszt. Beszélgess erről a pároddal is. A lényeg, hogy ne maradj egyedül a kérdésekkel amik felmerülnek benned.

Szedj magnéziumot, az kicsit ellazít.

A koroddal ne foglalkozz. Én 24éves vagyok, nekem mindenki azt mondja, ez a legjobb kor :)

Sok sikert.

2016. okt. 3. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!