Ez csak puffadás, a baba még csak pár mm. De mivel többetdik terhesség, a bőröd már jobban ki van nyúlva, ezért egy kis puffadástól is nagynak tűnhet. És azt se kizárt, hogy szét van nyílva a hasizmod.
2016. szept. 30. 09:51
2/14 anonim válasza:
Nem dűtöd egy kicsit nagyon előre?
2016. szept. 30. 09:51
3/14 anonim válasza:
Ha ennyire kitolod, akkor igen.
Szerintem csak puffadás.
2016. szept. 30. 09:54
4/14 anonim válasza:
Szia!
Én a harmadik gyermekünket várom, szintén 6 hetes vagyok. Már nekem is látszik a pocakomon, hogy babát várok! Persze nagy szerepe van a puffadásnak is, meg amit a doki is mondott, hogy a többedik terhesség előbb látszik! :) Lazábbak a kötőszövetek, könnyebben elernyed a hasizom. :)
2016. szept. 30. 09:57
5/14 anonim válasza:
Inkább az izomzat és a kötőszövet gyengeségét látom itt, mint valódi hasat. Egy sovány, izomtalan, rossz tartású kislány hasa is pont ilyen, ha jól bekajál a csülkös bablevesből... Valószínűleg a korábbi terhességek nyújtó hatása, az alapból nagyobb méhed és a soványságod miatt tűnik ennyire szembe.
2016. szept. 30. 10:06
6/14 A kérdező kommentje:
58kiló vagyok 168magas .Ha 50kiló lennék azt mondom sovàny.Nem tolom ki a hasam (érzem hogy puffadt s nem a baba)csak arra voltam kívàncsi hogy van e sajàt tapasztalat valakinek ennyire egyszerű.Nem tolom ki ha behuzom a hasam úgy érzem megfulladok.
2016. szept. 30. 11:47
7/14 A kérdező kommentje:
kötőszövet izomzat gyengeség :-D Neeeeee
Aki többet "sportól " tőlem annak be...ok!Még 3héttel ezelött megnézhetted volna az "ernyedt"hasamat...
2016. szept. 30. 12:00
8/14 anonim válasza:
Ja, értem, a hasad egyébként kockás, a tartásod is tök egyenes, kifejezetten vékonynak sem vagy mondható... Csak akkor ez a kép erősen csal, bocsi.
2016. szept. 30. 12:05
9/14 A kérdező kommentje:
Bármilyen furcsa informácio rendszeresen jàrok orvosokhoz hogy tudjam egészségileg rendben vagyok.kitértél a tartásomra is...annak semmi köze nincs a kérdésemhez de a tartásommal sincs semmi gond .Teljesen rendbe van.A gerincem is teljesen szabályos....Probàld magad lefotozmi s kozbe huzd am ki magad.Nem ez volt a kérdés. Te már több kérdést is leocsároltàl.ezért jàrsz ide....
2016. szept. 30. 12:38
10/14 anonim válasza:
Tudok képet készíteni magamról egyenes háttal is, ha ez volt a kérdés.
Mellesleg nem tudom, honnan veszed, hogy én miért járok ide. Nem csak egyetlen hozzászóló rendelkezik ugyanakkora százalékkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!