Normális ez a sok puffadás vagy mi? 21hkm
Szinte mindennap elő jön. Akkora lesz a hasam mint egy nagy lufi és feszül, kellemetlen rossz érzés! Van h alig eszem, vagy csak szenyot és mégis... Ez mitől van?
Mit szedjek h ez ne legyen?
Köszönöm a tanácsokat :)
Ezt el olvastam és ebből kettőre tudok gondolni.
1. Stressz
2. Cukor betegség
Valószínűleg túl sok cukrot, édeset viszek be a szervezetembe. Reggeli általában mézes tea, és szörpöt iszok mióta terhes vagyok (ez miatt nagyon haragszom magamra) mert évek óta csak vizet ittam, hébe-hóba gyümölcslét. De ez most nem megy :(
Szóval marad a 1,5-2L szörp :/ De ezt is jól fel hígítom vízzel h csak kevéske íze legyen.
Vagy csak simán mert terhes vagy? :D
Én végig puffadtam! Alul-fölül jöttek a gázok. Ha nem otthon voltam próbáltam moderálni magam, attól meg szélgörcsöm lett. Van aki jobban puffad a terhesség alatt, van aki nem. Én még mindig puffadok, jött hozzá még a gyomorégés, gyomorsav, reflux.... Tenni nem tudsz ellene semmit )legalábbis nekem nem használt semmi). Ez ki kell bírni.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!