Másfél perc alatt elintézte a doki a 30 hetes UH-t. Miket kell/kellett volna vizsgálnia?
Az az érzésem, hogy gyorsan áttolt csak a futószalagon.
Annyit mondott, hogy átlagos minden és rendben a baba.
A leleten is csak 4-5 információ szerepel.
Érdekelne, hogy másnál mennyi és milyen infó van ilyenkor, mert lehet hogy egyszerűen csak gyors volt.
Nekem a genetikai tanácsadóban volt a 12 hetes uh kb 2 perc. Utána viszont beszélgettem az anyukákkal, és volt, akinek 50 percet nézte ugyanaz az orvos a babáját. Tehát, ha valami eltérést lát, azt észreveszi, és akkor sokkal alaposabban mindent átnéz.
Ezt én úgy képzelem, hogy egy építész sem nézi végig mm-ről mm-re a tervrajzot, mégis azonnal észreveszi, ha egy vonal nem párhuzamos, bármilyen kicsi is az eltérés.
A szonográfusnak ez a szakterülete. Azonnal a szemébe ötlik, ha valami nem "normális".
Ne aggódj!
Na igen, pont ez az, hogy nem szonográfus volt, hanem nődoki, és ők sokkal kevesebb UH-t csinálnak.
Na mindegy, nem emésztem ezen már magam, végül is min változtatna...
Jól van az ne izgulj! Minden adat rendben volt.
Fejkörfogat, has,comb, talp, szivverés, mozgás, magzatviz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!