Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét a karomba fogni, mert akkor az enyém betegen születhet?
Figyelt kérdés
2016. szept. 29. 17:49
11/23 anonim válasza:
Sőt, rá se nézhetsz más gyerekére.. főleg a 0-6 éves korosztály a veszélyes. Én nem kockáztatnék, járj csukott szemmel, sose lehet tudni mikor ugrik eléd egy gyerek...sőt, legjobb lenne ha 9 hónapig ki se mozdulnál a lakásból, csak hogy biztosra menj
12/23 anonim válasza:
Na ezt még nem hallottam!
Ezzel ki riogatott?
De komolyan ez hülyeség kivéve ha nem fertőzö beteg a gyerek akit fogsz.
13/23 anonim válasza:
Istenkém,azért nyilvánvaló hülyeséget nem kéne komolyan venni!
Elhiszem,hogy a hormonok buzerálják az agyad,de ugye te sem gondoltad komolyan ezt a kérdést??
14/23 anonim válasza:
Egyébként,ha nem fogod más gyerekét a karodba,akkor is születhet betegen...na ilyenkor mi van?
15/23 anonim válasza:
És ezek szaporodnak..
Aztán nehogy fényevő legyen a gyereked.
16/23 anonim válasza:
gondozónő vagyok, terhesen is dolgoztam... :D
18/23 nünü87 válasza:
Nehogy elhidd ezt. Ez csak babona. Én is fogtam más gyerekét és egészséges a lányom. Semmi baja nem lesz a babádnak attól hogy megfogsz egy gyereket. Nekem anyósom és a férjem keresztanyja ilyen babonás és volt hogy nekem is mondtak szemmelveréstől kezdve mindent de én ilyennel nem foglalkozom.
19/23 anonim válasza:
Tudtam h baromság a kérdés azért van ennyi válasz. :D
20/23 anonim válasza:
Már mégis mi a retektől lenne a tied beteg azért, mert más gyerekét fogtad meg? Ahogy írták, ha fertőző beteg, az ugy más, de pusztán az, hogy egy gyerek és másé, nem ártalmas a tiedre... Anyám, borogass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!