Terhesen a hőnek mindenképp fel kell mennie?
Én a pozitív teszt után nem mértem többet, hogy elkerüljem azt, amit te csinálsz, hogy idegeljem magam. 15 hetesen megfáztam, folyamatosan mértem a hőmet, mivel a láz veszélyes lehet és visszaállt a szokott mértékűre, hiába volt a pozitív tesztnél 37,2 az ébredésim. 15 hetesen délután 36,6 volt a hőm, ha nem volt hőemelkedésem.
Amúgy ebből úgyse tudod meg, hogy jól van-e a babád, szóval kizárólag arra jó, hogy stresszeld vele magad. De amúgy miért ne lenne jól? Ha nem görcsölsz + vérzel, akkor nem kell semmi rosszra gondolni.
Igen igazad van, köszönöm!
Missed ab.om volt ezért picit aggodom. Ami misseddel végződott ott fent volt a hőm 37 folott végig. Ott azért mértem mert állandoan fáztam. Furcsa mert a "tankonyv" szerint fel kell menjen a hő.
3.terhességemmel szinte egyáltalán fel sem ment.Mégis itt van a pocakomban és 12 hetes 😍
A hőmet nézve biztos voltam benne h negativ lesz a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!