Fahéj ehető terhesen? Mert ma ettem de csak most olvastam hogy tán nem szabad? 12 hetes kismami.
Első babámmal a fahéjas gabonapelyhet kívántam.De nagyon!Kb 2 hétig napi 3x ettem tejjel.Nem tudom hány zacsival ettem meg,de rengeteget.Semmi baja a fiamnak.És a terhességgel sem volt gond.
Amikor a 2.babát vártam akkor olvastam valahol h fahéjat nem lehet...
Nem kaptam tájékoztatót. Amit gondoltam megkérdeztem a védőnőtől. Pl. aggódva kérdeztem a bolti májast, h lehet e enni... Azt mondta nem tud róla h nem lehet...
A nyers dolgok, és lágysajtok tilos ez oké.
10 éve voltam terhes első gyerekkel, akkor se merült fel a fahéj.
Maj tilos es majas termekek is
Az a vit tartalma tul magas karos lehet.
Minden elelmiszer ami tilos lehetsegesn betegseget okoz nem biztos igy ha eszel belole 1x nem lesz semmi bajod de kerulni kell.udv
Szuleszno
Miért tilos a máj?
Én nagyon szeretem a rántott májat (csirkemáj)
Eddig abban a hitben voltam hogy nyers tojást, nyers véres húst és nyers suchit és társait nem szabad enni, vagy a félig átsült rántotta.
Az hogy szereted szuper de nem kifogas
A majban minden fajtaban tul sok az A vitamin ami a magzat idegrendsseret es szemet karositja
Lehet enni májat is mértékkel.
Ha semmit nem szabad enni mitől fejlődjön az a magzat?Miből szerezzen energiát a kismama?
Zoldseg gyumolcs tejtermek barnakenyer zabkasa mogyoro dio magvak csirkemell tengeri hal sovany marha
De nem szemetet hulkadekot kell enni mint felvagott es majas termekek keszaruk stb stb
Mert a permetszeres ki tudja honnan származó gyümölcs biztos egészségesebb,mintha az ember lánya megeszi Havonta 1x a háznál nevelkedett csirke máját...
Akkor ne vegyünk levegőt sem 😊
Fahéjra vonatkozott a kérdés nem felvágottra,de elkanyarodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!