Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Marciusban volt egy s. veteles...

Marciusban volt egy s. vetelesem. Most megint babas vagyok. 5 hetesek vagyunk ma. Lehetek rendesen egyutt a parommal? Vagy csak ovatosan?

Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a dokim, hogy bírjuk ki a 12.hétig!
2008. okt. 2. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben birjatok ki a 12.hetig.
2008. okt. 2. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha volt már egy vetélésed, akkor inkább ne! Sőt, valószínűleg veszélyeztetett terhes leszel, szóval előfordulhat, hogy az egész pocakosság alatt mellőznötök kell majd az együttléteket.

23 hetes kismama

2008. okt. 2. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! a 12.hétig semmiképp ne legyél együtt a pároddal ha lehet a baba érdekében!nekem is ezt mondta a dokim mert nekem is volt vetélésem ilyenkor az elején nagyon-nagyon kell vigyázni!ja én még szedtem utrogestant is gondolom neked is kell valami ilyen tablettát szedni!sok pihenés főleg az elején semmi idegeskedés !boldog babavárást:üdv 35 hetes kismama
2008. okt. 3. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!