10hetes terhes vagyok, szeretkezés közben felsérthetett a párom?
Figyelt kérdés
Gond lehet ebblől? Aggódom. Szóval,a szeretkezésig nem jutottunk el. Csak előjáték volt,neki picit hosszú most a körme és kicsit erőssen is izgatott engem,ami miatt szóltam is,hogy fáj így óvatosabban csinálta. Mikor oda jutottunk volna,hogy szeretkezzünk láttam,hogy a bugyimon rózsaszínes-barnás nagyobb folt van (a nagyobbat úgy értem,hogy szerintem keveredett a hüvelyváladékommal így nagyobb) illetve, a paplanon is volt egy 2-3cm-es vér foltocska. Leghamarabb már csak a 12hetes uh-ra megyek szűréssel. Hasonlót élt már át kismama? A hasam nem görcsöl,nem fáj. Szeretném ha nem lenne semmi gond. Miután észrevettem rögtön letusoltam alulról,akkor nem láttam,hogy bámi nagyobb darabka vér kijött volna.#szeretkezés #gyerek #vérzés #baba #terhesség #félelem #együttlét #aggodalom #trimeszter #első trimeszter
2016. szept. 24. 17:16
11/13 anonim válasza:
Biztos minden ok de te is megnyukszol, és uhn is biztos megnézheted a picit!
12/13 anonim válasza:
A vérzés soha nem természetes dolog terhesség esetén. Lehet bármilyen bunkó egy orvos, a baba egészsége a legfontosabb, csak ezért nem elmenni orvoshoz... Remélem a babával minden rendben.
13/13 A kérdező kommentje:
Na,üdv mindenkinek. Köszönöm aki szorított!:)
A babával minden rendben van szerencsére,sőt sokat nőtt most. :) megnyugodtam,hogy minden rendben van vele,láttam szívhangot is,és még annyi hozzá fűzött,hogy vigyázzunk a szexuális kapcsolattal. Nem tiltott minket el,csak mondta,hogy óvatosan.
2016. szept. 26. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!