Mertek szeretkezni a 36-37. hétben?
Figyelt kérdés
Most vagyok 36 hetes terhes, kívánom a szexet, de nagyon félek, hogy megindul a szülés. Eddig ugyanúgy éltünk nemiéletet, mintha nem is lennék pocakos, és talán most jött el az, hogy veszélyesnek érezném... de még is kívánom... :S2014. jan. 4. 11:07
1/7 anonim válasza:
sokan végig élnek aktív nemi életet. Én jobban aggódtam volnak korábban most ha be is isndulna már telejsen fejlett a babád legfeljebb nem 4 kg körül lesz hanem csak 2,5-3 kg. De ha ugy érzed nem mered kockáztatni akkor ne kockáztasd. Ezt mindenki maga tudja.
2/7 A kérdező kommentje:
'legfeljebb nem 4 kg körül lesz hanem csak 2,5-3 kg'
"Legfeljebb" kisebb lesz a pici a kelleténél, amiért eddig csináltuk...? :/
2014. jan. 4. 11:44
3/7 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Az elso valaszolo nem ugy ertette, hogy amiert eddig csinaltatok lesz kissebb a baba, hanem arra ertette, hogy ha most megszuletne nem lenne 4 kg hanem csak 2.5-3 kg. (marmint a 36 heten)
4/7 anonim válasza:
A 37. Héten még szeretkeztünk, 38. Hétre szültem spontán a baba 3670g és 51 cm lett. :D most vagyunk 2 hetesek.
5/7 anonim válasza:
Butaság. Kérdezd meg a dokid, ha nem vagy biztos. A szex csak azt a terhességet indítja be, ami magától is beindulna. A doki ellenőrzi a méhszájat, szól ő, ha mellőzni kell. Nekem meg sem fordult ilyen a fejemben, teljesen végig éltünk nemi életet és most is fogunk, hacsak az orvos másképp nem gondolja.
6/7 anonim válasza:
Én tegnapra voltam kiírva, és ma azért még szeretném rávenni apát...! :D Nekem már mindegy! :D Nálunk inkább ő fél jobban.
7/7 anonim válasza:
36-37. héten nyugodtan csinálhatjátok, maximum beindítja a szülést, de már fejlett annyira a baba, hogy ne legyen belőle baja, hogy picit korábban jön, és egyébként is használjátok ki a lehetőséget, mert szülés után 6 hétig tilos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!