Lehetek terhes? (bővebben lent)
Barátommal pénteken lefeküdtünk (első volt) , először óvszer nélkül tette be de, nem ment el bennem, utána óvszerrel folytattuk. Tudom nagy felelőtlenség volt.
Az előváladéktól lehetek terhes?
A menzeszem minden hónapba megjön de volt mikor 23.napra van mikor akár a 33.napra szóval igy lehetetlen kiszámolni a peteérésemet, lehetséges,hogy pont a termékeny napjaimba voltam (vagyok)?
Tudom,hogy hülye kérdés,de nem vagyok ezzel annyira tisztába, és ne jöjjenek azok a válaszok,hogy ha nem tudom akkor kell szexelni..Tudom,higy felelőtlenség volt.
Értelmes válaszokat várok.
Előre is köszönöm. 16/L
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Érdemes lenne bevennem 72órás esemény utáni tablettát?
Vagy mit kéne most tennem?
2hét múlva terhességi teszt?
Ha pénteken szexeltetek, akkor már majdcsak mindegy az eseményutáni...
Kicsi, de azért van esély a teherbeesésre.
2 hét múlva tesztelj, ha nem jön meg addig, aztán innentől amíg nem akarsz gyereket, mindig húzzon a partnered gumit, ne higyj az olyan dumának, hogy "nekem nincs előváladékom, és kihúzom időben, bízz bennem..."
Csak ésszel csináld...
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Várom még az értelmes válaszokat:))
Privátra sose, úgyhogy ha megbocsátod:
"Es jun.17-en volt a vérzésem első napja és úgye onnan 2hetet kell szÁmolni és akkor volt az ovuláció."
Nem onnan kell számolni, hanem a következő menstruációtól (aminek a dátumát ugye előre sose tudhatod) VISSZAFELE, ugyanis a luteális fázis az, ami normál esetben állandó egy nőnél és 13-15 közötti (átlag 14) a hossza. Csak a tankönyvi 28 naposnál esik így az ovuláció a 14.ciklusnapra. Az ettől eltérőnél hamarabb vagy később van.
A hímivarsejtek pedig extrém esetben 7 napot is várakozhatnak a petevezetőben az ovulációra, így változó ciklushossznál lehetetlenség kisakkozni a "biztonságos" napokat, mert egyik se az.
Tehát ne kockáztass!
Teszt minimum 14 nappal az aktus után, de ha ovu előtt jóval voltatok együtt, akkor még többet érdemes várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!