Számításom szerint 5 hét+5 napos terhes vagyok, ma voltam uh-on és az mondta az orvos, hogy szikhólyag látható embrió nem. Mikortól várható, hogy látszódik az embrió?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 11:51
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy már holnapra. Nem hívott vissza a doki 2-3 hét múlvára?
Nekem sem látszott még anno semmi 5hét 6naposan, de aztán beindult a fejlődés :)
2/6 anonim válasza:
Én 6 hetesen voltam ugyanígy, 2 hét múlva kellett visszamennem, addigra már volt minden! Baba is, szívhang is! :)
26 hetes km
3/6 A kérdező kommentje:
1 hét múlva kell újra mennem, remélem nem korai és nem fogják megint azt mondani, hogy még mindig nem látnak embriót
2010. ápr. 23. 12:01
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy picit megnyugodtam! Jó babavárást nektek!
2010. ápr. 23. 12:04
5/6 anonim válasza:
Szia, én is így voltam 6+2-n. Visszarendeltek másfél hét múlva, addigra meg már szívhang is volt. Nálad is így lesz, ne izgulj.
Vigyázz magatokra.
32 hetes
6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Remélem nekem is így lesz, mint neked. Jövő pénteken még mindig "csak" 6+5 leszek, neked pedig 6+2-n még nem látszódott a baba csak a szikhólyag. Valami változásnak azért majd lennie kell, maximum megyek két hét múlva is. Köszi, hogy írtál!!!
2010. ápr. 23. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!