A 22hét az hányadik hónap?
Igaz itt nem pont ez a kérdés,de a második válaszoló nagyon jól leírja benne,h számíthatod ki amire kiváncsi vagy!Sok sikert!:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Egy korábbi válaszoló beszúrt egy linket egy korábbi hasonló kérdésről, ott én voltam az említett második válaszoló.
Most visszaolvastam, kicsit hosszan fogalmaztam, de érthetően, ha van időd olvasd el, de most röviden összefoglalom.
Egy holdhónap négy hét, tehát te öt és fél holdhónapos vagy (ez a hatodik megkezdett holdhónap).
Ha naptári hét szerint akarod kiszámolni akkor az nézd meg, hogy az utolsó mensid óta hány hónap telt el, ha mondjuk az május 1-én volt, most pedig október 2 van, akkor épp öt hónapos vagy (így fog kijönni pár nap csúszással a terhességed kilenc hónapra, az előző holdhónapos számítással a terhességed tíz hónapos lesz). Én ezt a módszert sokkal jobban szeretem, korrektebb is és kevésbé félreérthetőbb azok számára, akik még nem voltak terhesek és csak spontán rákérdeznek, hogy mennyi idős is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!