Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez a teszt pozitív...

Szerintetek ez a teszt pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

Bocsi de csak így tudom.A végén vannak a linkek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. ápr. 23. 10:14
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Képzeljétek voltam ma dokinál és nem lát semmit.Lehetséges hogy ennyire korán teszteltem és később még fog látni valamit vagy rossz lehetett a teszt?Valaki volt már hasonló helyzetben?

Kiírtam ezzel kapcsolatban egy kérdést,nagyon kíváncsi vagyok milyen válaszok érkeznek.

2010. ápr. 27. 19:35
 42/48 anonim ***** válasza:

Szia sztem menj a dokihoz vissza két hét mulva de ha panaszod lesz elöbb. nehopgy méhen kivüli legyen.. nagyon drukkolok ,a tesztek pozitivak az tuti.

32

2010. ápr. 27. 19:52
 43/48 anonim ***** válasza:
Szerintem rá érsz még dokihoz menni, várj 2-3 hetet. HA nagyon izgat a téma, 1 hét múlva csinálj újabb tesztet. Szerintem terhes vagy , csak ez még korai terhesség!
2010. ápr. 27. 20:09
 44/48 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a bíztatást.A férjem is ezen az állásponton van.Ő meg van győződve hogy ott a baba.
2010. ápr. 27. 20:20
 45/48 A kérdező kommentje:

Pozitív a béta hcgm is.Úgyhogy jön a manó!!!:-))))))))))

Ezt a boldogságot leírni nem tudom.Valami hihetetlen.Komolyan mintha az első babát várnám.Nagyon köszönöm nektek hogy biztattatok és írtatok nekem.

Jövőhéten kell megint mennem és akkor már hátha többet lát.

De az nem baj hogy nem látta?Lehet még méhen belüli attól?

2010. ápr. 29. 10:23
 46/48 anonim ***** válasza:
GRATULA!!!
2010. ápr. 30. 17:12
 47/48 anonim ***** válasza:

1.08-as vagyok. Gratulálok újra :)))

Attól, mert az orvos még nem látta, attól még ott a baba szerintem. Főleg, hogy pozitív a teszt és a HCG-d is kimutatta. Lehet nem a legfejlettebb az UH gép a dokinál, vagy lehet később fogant a baba kicsit s azért nem látja. Meglátod, amikor mész vissza, már fogja látni.

Ne izgulj, minden rendben lesz. Sok boldogságot Nektek! :)

34 hetes kismama

2010. máj. 2. 07:06
 48/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a biztatást és mindenkinek sok boldogságot,boldog babavárást és boldog babázást kívánok.

Jövőhéten megyek a dokihoz és nagyon remélem hogy minden rendben lesz.

2010. máj. 2. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!