Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez a teszt pozitív...

Szerintetek ez a teszt pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

Bocsi de csak így tudom.A végén vannak a linkek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. ápr. 23. 10:14
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát drága kérdezö.Gratulálni tudok mert szerintem ez 99%-ra pozitív.Nekem is ilyen halvány volt és akkor lehettem kb 4 hetes terhes.Látszik a vonal és ez a lényeg.Az nem számít,hogy halvány.Van hcg a szervezetedben.
2010. ápr. 23. 11:46
 22/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is hogy válaszoltál!!!Amúgy a fiammal is ilyesmi volt csak egy kicsit erősebb.

Annyira hihetetlen hogy mensim sem volt és teherbe estem (ezekszerint).

2010. ápr. 23. 12:29
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdezö, immáron kismama!

Tiszta szívből gratulálok neked! A leírtak alapján te már tényleg megszenvedtél az anyaság öröméért! Ekkor tudjuk csak értékelni, hogy az apró dolgoktól eltekintve milyen szerencsásek vagyunk!

Minden tiszteletem és nagyon jó egészséget neked és a családodnak!!!!!!!!!!!4

2010. ápr. 23. 14:21
 24/48 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy és nagyon jól esik!Köszönöm a gratulációt!!!

Nektek is jó egészséget!!!

2010. ápr. 23. 15:03
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól számolok, akkor úgy okt-nov körül várunk a babák topikban:)

Addig jó pocakosodást:)

2010. ápr. 23. 15:50
 26/48 A kérdező kommentje:

Már most is vagyok a babák topikban :-)

De mi decemberre számoltuk a másik baba érkezését.Akkor most mi vagy te számoltad el magad? :-)

2010. ápr. 23. 16:08
 27/48 anonim ***** válasza:
Szia!Gratulálok!Ez bizony pozitív! :) Boldog pocakosodást és minden jót kívánok nektek!Vigyázz magatokra!
2010. ápr. 24. 14:28
 28/48 anonim ***** válasza:

Hát csak következtettem, hogy márciusban volt meg utoljára valamikor, és akkor márc-nov lesz a 9hónap, plusz mínusz pár hét.

:)

Akkor jó babázást és jó pocakosodást

2010. ápr. 24. 15:46
 29/48 A kérdező kommentje:
Nem,nem volt még meg ugyanis van egy 5 hós kisfiam.Úgyhogy ezt nem tudom hogy hogyan hoztuk így össze,de állítólag akkor is van peteérés ha nincs mensi(persze szülés után).Ja és a fiam is novemberi hát majdnem "egyhaviak" lesznek :-))
2010. ápr. 24. 23:09
 30/48 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Hát ez az ismétlés!!

2010. ápr. 27. 05:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!