Szerintetek ez a teszt pozitív vagy negatív?
Bocsi de csak így tudom.A végén vannak a linkek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Gratulálok kismama! Ez egy igen szép pozitív tesz! :-) Az enyém is hasonlóan kezdődött, aztán egyre erősebb lett a második csík!
Vigyázzatok magatokra és jó pocakosodást! 27 hetes km.
Szia!
Pozi!!! Én is ilyet teszteltem most nem rég!
Megkérdezhetem hogy hanyadik napon teszteltél?
Ez tuti pozitív!!! Attól is lehet halvány ha nem a reggeli első pisid, mert akkor kevesebb volt a hormon, de attól függetlenül biztos!
Gratulálok és probléma mentes, szép terhességet!!!!!
Egyértelműen pozitív a teszt, szívből gratulálok Nektek! :)
32 hetes kismama
Még meg sem jött a mensim.Így is lehetek terhes?
Reggeli jobban mondva hajnali pisiből volt csinálva a teszt,mert keltem a fiamhoz és már éreztem hogy kell pisilnem és már nagyon kíváncsi voltam.
Mármint amióta szültem még nem volt menstruációm.
És nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát és fel is pontoztam mindenkit.:-)
Ok írok majd:-)))
Hát az én párocskám csak vigyorog mint a tejbetök.Azt mondta jó lenne ha ez lány lenne,meghogy azt bírná ez is ikerterhesség lenne,de most úgy hogy meg is maradna mind kettő.Eddig két terhességem volt mindkettő ikrek lettek volna,de az elsőknek 14 hetesen nem volt szívhangjuk,a másodikból van most a kisfiam akinek a tesókája itt hagyott minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!