Iker terhességnél mi volt a legkésőbbi idő mikor észrevették h ikrek?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 17.hétben létezik h még esetleg kiderüljön h ikrek vannak odabenn?
lehet hülyén hangzik a kérdés, csak felmerült bennem. második terhességem, és az elsővel szülés előtt volt ekkora a hasam mint most a 17.héten. és már többször álmodtam h ikrek, de az uhn csak egyet látott még a doki.
2010. ápr. 23. 09:14
1/5 anonim válasza:
Most már tuti, hogy nem ikreket vársz! Az már az első ultrahangon kiderül (ha csak nem olyan korán mész az első uh-ra amikor még nincsen semmi csak a petezsák). Én először a 7. héten mentem el dokihoz, akkor jutott csak időm rá. Vicces volt mikor kérdeztem az orvostól, hogy "Ugye jó helyen van?". A doki csak annyit mondott, hogy hibás az egyes szám, mert két baba van. Aztán kb. fél perc múlva közölte, hogy talált még egyet. Akkor kértem meg, hogy ha lehet ne nézelődjön már tovább, mert a 3 gyerek így elsőre bőven elég lesz. :-)
2/5 anonim válasza:
Nekem már a 8. héten megmondta az uh-os doki h ikrek.
23 hetes km
3/5 A kérdező kommentje:
kicsit megnyugidtam :):):)
gratu az ikrekhez :)
2010. ápr. 23. 10:12
5/5 anonim válasza:
Második szülésnél mindig nagyobb a kismamának a pocakja.Nekem is második terhességem és azt mondta a doki,hogy sokkal elöbb elkezd nöni a hasunk a második terhességnél mert már nem olyan feszesek a tartóizmok mint az elsönél.Megmértem a hasamat és megnéztem a nagyfiam kisfüzetét amibe mindent leírtam a várandósság alatt és most 4cm-rel nagyobb a hasam mint az elsö babánál.Méretre viszont nem nagyobb a babám semennyivel uh szerint mint amekkora a nagyfiam volt 30 hetesen.Boldog babavárást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!