Nem baj, ha ettem palacsintát? Volt benne tojás.5 hetes kismama
7es de jót röhögtem :D
Csak utána észbe kaptam, hogy ba+, 8 hetes kismama vagyok... :D
Khm...legalább hüly eséget nem kérdezünk!
Alapítsatok fb csoportot,a kis sorstársaddal:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Lehet velem van a baj, de én attól hogy terhes vagyok ugyanúgy élem a napjaimat mint előtte. 34 éves vagyok, van már egy 6 éves fiam, most a 38.héten vagyok a kistesóval. Ha épp azt kívánom, vagy az a menü eszem kolbászt, szalámit, tojást, fagyit, iszom a vezetékes vizet. Röhögök, mosok, főzök, takarítok, vezetem a kocsit, sőt még az állatainkat is megetetem(disznók, tyúkok). A terhesség nem betegség :)
Égnek áll a hajam a sok hülye kérdéstől.
Még jó, hogy 5 hetesen ez az első kérdésed.
Amúgy nem az a baj, hogy kérdeztél, hanem az - bár igazán az se baj, csak vicces és meglepő-, hogy mit kérdeztél... ha most komolyan, normál ésszel belegondolsz, hogy mit kérdeztél, te is rájössz remélhetőleg, hogy hülyeséget. Mert ennyi erővel semmit nem ehetsz akkor 9 hónapig, hisz tojás van egy pörkölttésztában, egy rántotthús panírjában, egy fasírtban, egy sütemény tésztájában, egy nokedliben, egy bundáskenyérben és a lista végtelen, míg nem kb éhen halsz, mire megszülsz.
Szóval azért, mert terhes vagy, nem kell ész nélkülinek lenni...
Én már szültem egyszer, most 8 hetes vagyok, de ilyesmi még csak meg se fordult a fejemben és nem hiszem, hogy az én készülékemben van a hiba...
És ezeket nem bántásból írtam, ne érts félre és nem kell itt leszégyenezni a válaszolókat, hanem azért, hogy térj józan észhez, mert így a 9 hónap alatt be fogsz kettyósodni, nem szabad ennyire rágörcsölni a témára. A terhesség nem betegség, kb éld ugyanúgy az életed, mint előtte. Nyilván en menj vadvizi evezésre, ne igyál, ne cigizz, de azért a hétköznapokad ugyanúgy éld meg.
Minden jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!