Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem baj, ha ettem palacsintát?...

Nem baj, ha ettem palacsintát? Volt benne tojás.5 hetes kismama

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 12:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem lesz baj.. Nyers vagy fojós tojást nem lehet enni de a palacsintát azt meg sütöd tehát nem lesz baj.
2016. szept. 16. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
7-es szívemből szóltál.Néha fáj néhány kérdés!
2016. szept. 16. 13:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanaz a kisnyanya,aki a röhögő görcsről is azt hitte halálos...
2016. szept. 16. 14:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is fáj. Tényleg ennyire lehet valaki együgyü? Már bocs. =-es el teljesen egyetértek. Vízivással is óvatosan ám, nehogy probléma legyen...
2016. szept. 16. 14:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

7es de jót röhögtem :D

Csak utána észbe kaptam, hogy ba+, 8 hetes kismama vagyok... :D

2016. szept. 16. 15:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem komolyan fáj a fejem ez ilyen idióta kérdésektől!én is első babás vagyok de ez nem betegség hanem egy állapot.jajjjjjj
2016. szept. 16. 20:58
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszéltek milyen kisnanya de nekem ez az első kérdésem itt. Szegyenek vagytok akik itt vagytok ti mind!!!!
2016. szept. 16. 21:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Khm...legalább hüly eséget nem kérdezünk!

Alapítsatok fb csoportot,a kis sorstársaddal:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2016. szept. 16. 21:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet velem van a baj, de én attól hogy terhes vagyok ugyanúgy élem a napjaimat mint előtte. 34 éves vagyok, van már egy 6 éves fiam, most a 38.héten vagyok a kistesóval. Ha épp azt kívánom, vagy az a menü eszem kolbászt, szalámit, tojást, fagyit, iszom a vezetékes vizet. Röhögök, mosok, főzök, takarítok, vezetem a kocsit, sőt még az állatainkat is megetetem(disznók, tyúkok). A terhesség nem betegség :)

Égnek áll a hajam a sok hülye kérdéstől.

2016. szept. 17. 09:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy 5 hetesen ez az első kérdésed.

Amúgy nem az a baj, hogy kérdeztél, hanem az - bár igazán az se baj, csak vicces és meglepő-, hogy mit kérdeztél... ha most komolyan, normál ésszel belegondolsz, hogy mit kérdeztél, te is rájössz remélhetőleg, hogy hülyeséget. Mert ennyi erővel semmit nem ehetsz akkor 9 hónapig, hisz tojás van egy pörkölttésztában, egy rántotthús panírjában, egy fasírtban, egy sütemény tésztájában, egy nokedliben, egy bundáskenyérben és a lista végtelen, míg nem kb éhen halsz, mire megszülsz.

Szóval azért, mert terhes vagy, nem kell ész nélkülinek lenni...

Én már szültem egyszer, most 8 hetes vagyok, de ilyesmi még csak meg se fordult a fejemben és nem hiszem, hogy az én készülékemben van a hiba...

És ezeket nem bántásból írtam, ne érts félre és nem kell itt leszégyenezni a válaszolókat, hanem azért, hogy térj józan észhez, mert így a 9 hónap alatt be fogsz kettyósodni, nem szabad ennyire rágörcsölni a témára. A terhesség nem betegség, kb éld ugyanúgy az életed, mint előtte. Nyilván en menj vadvizi evezésre, ne igyál, ne cigizz, de azért a hétköznapokad ugyanúgy éld meg.

Minden jót...

2016. szept. 17. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!