SOS hashajtó? Iszonyatos székrekedésre mit használjak?
Lenmag, rostos étel, rengetek folyadék, zöldség, gyümölcs, duphalac szirup, glicerines kúp nem használ.
7 hetes kismama.
Gondolom a folsavat eszed nem?
Mert ha azt, akkor hagyd el, mert azt hittem, hogy megszülök, amikor szedtem.
Milyen terhesvitamint szedsz? Én elevitet szedtem és nekem is volt székrekedésem tőle, aztán ritkítottam a szedést, minden 3-4 napon szedtem és helyre rázódtam.
Amúgy ha nem szokott a szervezeted a tejhez, akkor az is beválhat,és még jót is tesz a kalcium pótlásában.
Sajnos tudom mit érzel,mert én is 7 hetesen átéltem ezt!:(
Aszalt szilva,több friss szőlő,de hashajtó teék is vannak!
Én például összeettem mindet:
lekváros kenyeret tejjel,és ettem rá szőlőt!3óra múlva már ment is a hasam!
11. h km
És gratulálok a babához!De a wc-n ne erőlködd magad agyon,mert árt!
Szia! Ha szedsz vasat, vagy vastartalmú vitaminkészítményt, hagyd el pár napig, így kiderül, hogy attól szorulsz-e ennyire.
Én ébredés után szilvalekvárral és tejjel indítottam a napot, Laevolac szirupot ittam és narancsot ettem, ez együtt megtette a hatását.
ja bocsi, közben olvasom, hogy neked ez sem használ. :(
Akkor próbáld meg azt, hogy reggel mikor felkelsz még éhgyomorra iszol langyos vizet! Ez is hatásos szokott lenni, de 3dl kell inni belőle, nem túl kellemes, főleg ha hányingertől szenvedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!