Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma nagyon sokat hajoltam,...

Ma nagyon sokat hajoltam, siettem, valamit emeltem is.5,5 hetes kismami vagyok nem lehet baj belole?

Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon nehezet emeltél? Ha igen vagy ha nem azért ezt mellőzd és ne félj 6-7 hetes korig nem igazán eshet a babának baja de vigyázz rá! Gratulálok! :)
2016. szept. 12. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges várandósság nem betegség, nyugodtan lehet azokat a tevékenységeket csinálni amiket a terhesség előtt végzett az ember. Amelyik baba menni akar az menni fog akkor is ha egész nap fekszel. Saját érdekedben próbálj meg egy kicsit lazítani mert a folyamatos aggódással csak magadnak ártasz. (Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy az elkövetkező kb. 20 évben lesz majd pár dolog amin majd tényleg lehet aggódni)
2016. szept. 12. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi. Nekem pl. van egy 2 éves fiam, most várjuk a kistesót, napjában számtalanszor lehajolok hozzá, állandoan sietek utána, sőt, konkrétan futni is szoktam amikor a motorjával száguld, nem tudom teljesen kikerülni hogy megemeljem, majdnem 13 kg. Szóval ez van minden nap. Ha minden rendben ezektől nem lesz semmi bajod.
2016. szept. 12. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!