Mely értétéktől számít láznak a láz, ami már káros a babára?
Ne aggódj, a 37,1 még egyáltalán nem káros a babának. Nekem a terhességem elejétől állandóan 37 és 37,3 között van a hőmérsékletem, anélkül, hogy bármilyen betegségem lenne. (Az orvosom is tud róla, és nincs semmi gond.) Szerintem, ha 37,5 fölé emelkedne, akkor már föltétlenül szóljál orvosnak.
Egyébként inkább a pihenést ajánlom azok mellett, amiket írtál. És nyugi! Ha már egy hete tart, és eddig nem ment fennebb a lázad, valószínű ezután sem fog, ha nem fázol meg újra. És gondolom, most nagyon is ügyelsz magadra.
Gyógyulást kívánok!
18 hetes terheske
Szia! Hát, engem 37,8-al megcsászároztak a 37. héten. Úgyhogy vigyázni kell, mert ilyenkor elég veszélyes. Feküdni, tömni magadba a vitamint, gyümölcsöt, homeopátiás bogyikat, és akkor nem lesz semmi gond!!!
Üdv. egy 3 hetes kisbaba anyucija
38 fölött beszélünk lázról, de nem feltétlenül ártalmas a babára.
Ebben az időszakban vetélést okohta egy durvább láz, de ez nagyon ritka. Ahhoz tényleg magas lázzal kell rendelkeznie a kismaminak.
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!