Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elnezte volna az orvos h hany...

Elnezte volna az orvos h hany hetes a magzat vagy mi lehet ez? Megzavarodok.

Figyelt kérdés

Nemtudom emlekeztek e a kerdesemre de leirom azt is.Utolso mensi:Juni.26 dr.ur szerint 5hetes terhes vagyok de! 3napja erzem mozogni a babat es latom a hasamon h mozog senki nem hitte el meg parom sem de mikor latta es erezte o is megvolt dobbenve

Szerintetek dr.ur elnezte vagy mi lehet ez?ne nezzetek hulyenek sosem viccelnek ilyennel.

2016. szept. 10. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Összevissza írsz. Ha június 26.-án volt az utolsó menstruációd első napja, akkor most 11 hetes terhes vagy.

Még akkor sem lehet látható és érezhető magzatmozgás.

2016. szept. 10. 22:45
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg egy nagy fingas megoldana ezt a mozgasos dolgot..
2016. szept. 10. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! A kérdezőnek volt pozi tesztje, de hiaba menzesz szerint 11hetesnek kene lennie a dokija 5 hetesbek látta. Vissza is hívta. Olvastam az előző kérdését.

Viszont, akár hanyadik baba, ilyen korán nem érezhető, de nálad első lesz, szóval majd úgy 20ik hét körül már azt érzed de most tuti valami mást.

Nekem nem voltak pillangós érzéseim, csak ilyen buborék pukkanas 3 db, majd 18+6 naposan egy határozott rúgással bejelentkezett a kisfiúnk. Azota már minden nap érzem.

Üdv

27hkm

2016. szept. 10. 23:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Ja...most meg megkérdezte,hogy mi a tünete ha elhal a magzat....

Kamu

2016. szept. 11. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Mozog még?
2016. szept. 13. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2016. szept. 22. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!