Elnezte volna az orvos h hany hetes a magzat vagy mi lehet ez? Megzavarodok.
Nemtudom emlekeztek e a kerdesemre de leirom azt is.Utolso mensi:Juni.26 dr.ur szerint 5hetes terhes vagyok de! 3napja erzem mozogni a babat es latom a hasamon h mozog senki nem hitte el meg parom sem de mikor latta es erezte o is megvolt dobbenve
Szerintetek dr.ur elnezte vagy mi lehet ez?ne nezzetek hulyenek sosem viccelnek ilyennel.
Akkor keresd fel újra. Hat nagyon durván elnézett volna ha már látod a hasadon a mozgást.
Szerintem ott valami más lesz.
Majd azért írd meg ha voltak dr nel
Nem lehet ha hasadban lévő ér lüktetését nézitek baba mozgásnak?
Kívülről a mozgás csak a félidő után látható,de van akinek később!
Egy hónappal idősebb a terhességem, nekem május 23-án jött utoljára.
Még én sem érzem mozogni, pedig 3. baba.
Elnézni nem lehet, mert babaméretben hatalmas lenne az eltérés.
Valóban az ér lüktetését láthattad.
Az van, hogy kb 16-20 hetesen lehet igazan erezni először, akkor is csak erezni, látni nem lehet, csak később. Előfordul, hogy valaki korábban érzi, de látni akkor sem lehet!
Màr hogyne lehetne làtni 16 hetesen kìvülről, ne idegesìts màr fel. Persze majd mindenki görögdinnye méretű hasnàl érez enyhe mozgàsokat. Ne ìrj màr baromsàgot.
Vagy töltsek fel 15 hetes videót ahol videózva van a pocakom, ahogy teper benne a baba???
Persze ettől függetlenül a kérdésre nem a vàlasz, ennyire nem lehet elnézni egy terhességet. Szerintem bélmozgàst néztek babamozgàsnak.
Nem a babat erzed, hidd el. Akkora, mint egy makszem. Vagy a hasadban levo er az, vagy a beled vagy passz, de nem a baba. Nem is mozoghat a hasad, hiszen a baba a szemeremcsontod mogott van, nem a koldokod korul. Boven a bugyivonal alatt van. En 20 hetes vagyok, meg mindig boven koldok alatt erzem mozogni a babat, de latni tovabbra sem latom, pedig vekony vagyok es masodik baba.
A te terhessegi korodat vagy 15 hettel kellett volna elnezni, de ez lehetetlen, meg 1-2 het is. Napokat lehet max tevedni.
Viszont egy dolgot nem ertek. Mikor volt az elso pozitiv teszted? Mikor volt az elso uh? Mar 11 hetesnek kellene lenned, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!