Valaki segitsen!?
Tudom hulyeseg volt
De a fiu azt mondta hogy ha lekekszem vele akkor vlm marad
En lefekuttem vele vedeketunk de en felek h terhes vagyok kerlek valaki segitsen
13 eves vagyok neem elvezett belem csak 5 -ot nyomott gumi nelkul es egy 1- het utan fajt a hasam a mai napig minden nap annyira felek tesztet meg nm vehetek hiszen 13 vagyok es dokihoz sem mehetek kerlek valaki segitsen???!!!!
1. igen, orbitális nagy baromságot tettél
2. ha nem hagyott ott azóta, hagyd el te, mert nem szeret, kicsit sem, csak kihasznált és nagy bajba sodort!
3. igen, védekezés nélkül betette a péniszét, ami már kockázatos teherbeesés szempontjából, főleg, hogy nem egy testtudatos, felnőtt férfiről beszélünk, hanem egy segghülye kamaszgyerekről, akinek fogalma sincs, hogyan irányítsa a testét
4. vehetsz tesztet, minden drogériában és nagy bevásárló helyen lehet kapni. Nem életkorhoz kötött. Gyógyszertárban is kiadják. Ha eltelt az aktus óta 2 hét, akkor csinálj egyet, fontos!
5. Dokihoz is elmehetsz, van tinédzser ambulancia is. Ahhoz sem kellenek a szüleid.
Szerintem szólj a szuleidnek. Persze biztosan mérgesek lesznek, meg lehet, hogy leordítják a fejed, de ezen túl kell esned.
Nagyon kevés időd van tenni valamit, gondolom, nem szeretnél szülni még.
Ilyet soha többé ne tegyél! Ha valaki ilyet mond neked, a szerelmét csak szexért adja, akkor azonnal hagyd ott!
Remélem, megúszod, őszintén drukkolok neked!
Ne félj anyukádtól, nekem három gyerekem van, a lányaim kb veled egyidősek. Nem kérdés, hogy mellettük állnék (persze iszonyú dühös is lennék).
Rendetlenul jar mindig a menstruaciom az elso alkalomkor masnap megjott
A masodiknal tortent h 5 ot nyomott gumi nelkul es volt olyan atlatszo valami de zsepivel letoroltuk
Te jó ég, 13 éves!
Szörnyű, hogy ilyen fiatalon már ilyen problémáid vannak, hogy terhes vagy-e vagy nem!
Az esély az ugye megvan rá, de kicsi. Remélhetőleg most megúsztad. A hasad pedig azért is fájhat, mert talán a tested még nincs felkészülve a szexuális életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!