Valaki segitsen!?

Figyelt kérdés

Tudom hulyeseg volt

De a fiu azt mondta hogy ha lekekszem vele akkor vlm marad

En lefekuttem vele vedeketunk de en felek h terhes vagyok kerlek valaki segitsen

13 eves vagyok neem elvezett belem csak 5 -ot nyomott gumi nelkul es egy 1- het utan fajt a hasam a mai napig minden nap annyira felek tesztet meg nm vehetek hiszen 13 vagyok es dokihoz sem mehetek kerlek valaki segitsen???!!!!

2016. szept. 9. 11:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

1. igen, orbitális nagy baromságot tettél

2. ha nem hagyott ott azóta, hagyd el te, mert nem szeret, kicsit sem, csak kihasznált és nagy bajba sodort!

3. igen, védekezés nélkül betette a péniszét, ami már kockázatos teherbeesés szempontjából, főleg, hogy nem egy testtudatos, felnőtt férfiről beszélünk, hanem egy segghülye kamaszgyerekről, akinek fogalma sincs, hogyan irányítsa a testét

4. vehetsz tesztet, minden drogériában és nagy bevásárló helyen lehet kapni. Nem életkorhoz kötött. Gyógyszertárban is kiadják. Ha eltelt az aktus óta 2 hét, akkor csinálj egyet, fontos!

5. Dokihoz is elmehetsz, van tinédzser ambulancia is. Ahhoz sem kellenek a szüleid.

2016. szept. 9. 11:29
 2/12 A kérdező kommentje:
De ez egy kicsi varos es mindenki ismer mindenkit !- annyira felek
2016. szept. 9. 11:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Hogyan védekeztetek?
2016. szept. 9. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:
muszáj vagy tenni valamit, a saját érdekedben!
2016. szept. 9. 11:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szólj a szuleidnek. Persze biztosan mérgesek lesznek, meg lehet, hogy leordítják a fejed, de ezen túl kell esned.

Nagyon kevés időd van tenni valamit, gondolom, nem szeretnél szülni még.

Ilyet soha többé ne tegyél! Ha valaki ilyet mond neked, a szerelmét csak szexért adja, akkor azonnal hagyd ott!

Remélem, megúszod, őszintén drukkolok neked!

Ne félj anyukádtól, nekem három gyerekem van, a lányaim kb veled egyidősek. Nem kérdés, hogy mellettük állnék (persze iszonyú dühös is lennék).

2016. szept. 9. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Az előváladéktól történő teherbeesés kockázata nem nagy, ugyanakkor megtörténhet, mert a folyadék kis mennyiségben tartalmazhat élő spermiumokat.
2016. szept. 9. 12:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Rendelhetsz interneten is tesztet (fastest) és vehet neked ismerős, barátnő is. De meg kell tudnod, hogy terhes vagy-e. A menstruációd beállt már egyáltalán?
2016. szept. 9. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Menstruálsz már?
2016. szept. 9. 20:13
 9/12 A kérdező kommentje:

Rendetlenul jar mindig a menstruaciom az elso alkalomkor masnap megjott

A masodiknal tortent h 5 ot nyomott gumi nelkul es volt olyan atlatszo valami de zsepivel letoroltuk

2016. szept. 9. 21:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, 13 éves!

Szörnyű, hogy ilyen fiatalon már ilyen problémáid vannak, hogy terhes vagy-e vagy nem!

Az esély az ugye megvan rá, de kicsi. Remélhetőleg most megúsztad. A hasad pedig azért is fájhat, mert talán a tested még nincs felkészülve a szexuális életre.

2016. szept. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!