Valaki segítsen!?
Terhes vagyok jun.5.-èn volt az utolsó menstruációm első napja,most augusztus 31.e van.
3napja barázok. 29.-èn voltunk ultrahangon ahol az orvos azt mondta hogy 5hetes terhes vagyok és egy 16mm-ert látott. Valaki segítsen megmagyarázni hogy miért 5hetes vagyok? Tobbnek kellene lennem nem?
Melyik hó 29--én voltatok uh-n?
lassan 3 hós terhes vagy? Semmilyen vizsgálaton nem voltál még? Védőnőnél sem?
A mêretek alapján!
Bár inkább már akkor 8 hetesnek kéne lenned nem?
A menzszes szerint.
A júliusi elmaradt menstruáció és augusztus 29. között egyáltalán nem mentél orvoshoz? Mert a leírásodból az tűnik ki, hogy már a 13. hetet töltöd, de a baba 5 hetes méretű, tehát nem fejlődik és nincs szívhang, azaz csak petezsák van még. Gondolom visszahívott 1 hét múlva a doki és ha ugyanez az állapot, akkor sajnos ez most nem sikerült, műtéttel kell befejezni, ha addig nem indul be spontán.
Vagy nem rendszeres a menstruációd és előfordul, hogy hónapokig nem jön meg? Mert ebben az esetben lehet, hogy 3 hete volt peteérésed és akkor valóban csak 5 hetes a terhesség. Írj egy kicsit több infót.
Mondom én a méretei alapján 5 hét. Ezért hivott vissza!
Jól mondták megnézik hpgyan fejlődik!
Vagyis túl sok az eltelt hét a méretéhez képest.
Az max 6 hetesnek felel meg!
Kicsi vagy még azért hivott vissza.
Meg hogy lesz e pulzálás!
Mert az azt hiszem 7-8 hétre alakul ki!
Bámulatos az emberi test!
Na mindegy!
Drukkolok neked!
Lehet kicsit korán mentél!
Én először 12 hetesen mentem.
Vagy picit hamarabb. Olyan 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!