Normalis h nem akarok szenvedni?
Sziasztok!! Koszonom a gyors valaszokat.
Nem vetetnem el, ha akkor jonne,amikor nem terbeztuk. Igen vegigcsinalnam. Megtudnam tenni,de egyszeruen alapjaraton sem birom a meleget. Nagyon nem. Nyaron vernyomas gyogyszer is elokerul. A magam egeszseget es a kicsiet is feltenèm, mikor leszek rosszul..
1#valaszolo sehol nem irtam olyat h nem akkora ertek nyaron, mint telen. Probald ujra ertelmezni.:)
Én is szeptemberben szültem és azt mondtam sokáig, hogy nem szeretnék így időzíteni még egyszer. Aztán azt, hogy teljesen mindegy, csak jöjjön a baba.
Ezt senki nem tudja garantálni. Minden terhesség más, úgyhogy az elsőből sem tudsz kiindulni. Remélhetőleg nem hányod majd végig..
Időzítés, haaaaat :)
Az első probálkozastól 2 év múlva fogom majd először a kezembe ezt a babát.
Úgy hogy hárommal azonnal terhes lettem.
Szóval, hiába szeretnél idoziteni, nem biztos hogy a baba is úgy akarja :)
Egyébként nem önzés. Az élet érték és csoda, ez igaz, de félév múlva is ugyanúgy az lesz.
Az esküvőhöz: 8 hetesen alig bírtam vánszorogni, olyan rosszul voltam. Nem hánytam, egyfolytában émelyegtem, folyton fáradt voltam. Kb este 9utan egyszerűen nem bírtam a szemem nyitva tartani.
Drukkolok ,hogy sikerüljön, ahogyan szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!