Hányadik hétig kell szedni a MagneB6 vitamint?
A magnéziumot nem kell, csak lehet vagy ajánlatos szedni ha korán vannak keményedéseid.
De a 36. hét után már abba kell hagyni.
Boldog Bavárást
39 hetes kismama
szia!
nekem a 35. hétig szabadott szednem.
Valóban nem jó az a kifejezés, hogy kell, mindenesetre maximum a 35. hétig szabad. Utána hagyni kell, hogy kiürüljön a szervezetből, pontosan hogy ne legyen bent túl sok magnézium, mert tompíthatja a görcsöket szüléskor és ezzel megnyújthatja a vajúdási szakaszt.
Hányadik hétben vagy? Gyakran keményedsz?
Én például csak a 14. héttől szedtem egy héten át, akkor sem volt különösebb indok rá. Egy olyan dokinál voltam vizsgálaton, aki korábban nem is látott és a vérképem, meg nagyjából minden egyéb ismerete nélkül azt mondta, hogy szedjek magneB6-ot, ráadásul napi 3*2 szemet. (Persze a calciumra azt mondta, hogy nem kell, amikor rákérdeztem, így 25. hétig azt nem is szedtem, meg is van az eredménye, három lyukas foggal gazdagodtam a terhesség alatt.) Szóval akkor én egy hétig megfogadtam az orvos tanácsát, majd abbahagytam a magnéziumot, mert egyáltalán nem is volt keményedésem.
És azután sem volt. Most vagyok a 32. hétben és három nappal ezelőtt volt az első, az is csak fél percig tartott és azóta sem ismétlődött meg, szóval én egyáltalán nem fogom szedni már.
Esetleg próbáld ki nélküle, hogy milyen gyakoriak a keményedések, vannak-e egyáltalán és ha nincsenek, akkor elhagyhatod.
Első vagyok,
akkor szerintem már abbahgyhatod, a mostani keményedések már jobb ha vannak, hacsak nem túl gyakori, de óránként egy teljesen elfogadható.
Kell a szervezetednek a gyakorlás!
Kitartást az utolsó hetekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!