Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesek vunk, non nem...

33 hetesek vunk, non nem érzem jól magam, mintha nem kapnék rendesen levegőt, ha fekszem, úgy érzem megfulladok! Mitől lehet ez? A vége felé még rosszabbul fogom érzeni magam?

Figyelt kérdés
aggódom.ma a fogorvost is alig birtam ki ott is úgy érzetem mindjárt bepánikolok és elmenekülök!többet már nem megyek mert kinzásnak érzem már!a vége felé járhatok vagy miért érzem igy magam?mással is előfordult már ilyen?mi lesz velem igy? nagy levegőt kell vennem hogy kapjak elég levegőt!mi van velem???
2008. okt. 1. 22:11
 1/4 A kérdező kommentje:
köhögési ingerem van állandóan!
2008. okt. 1. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a legtöbb kismama átéli ezt a harmincas hetek elején. A megnövekedett méh nyomja a gyomrot, valamint a rekeszizmot és emiatt csak kicsi sűrű levegővételek mennek könnyen, fekvő helyzetben pedig még az sem.

Én a 32. hétben vagyok és nálam ugyanez a helyzet, ráadásul nekem a gyomrom is rossz most, a baba rúgása, a nyomás és a savam miatt nagyon gyakran hányok.

Amint leszáll a méh megkönnyebbülünk, ismét elég hely lesz a gyomornak és a tüdőnek, igaz, akkor a wc-t fogjuk sokkal sűrűbben látogatni, mert akkor a baba a húgyhólyagon fog feküdni. Hogy ez mikor történik meg, az egyéni. Van akinek szülés előtt hetekkel leszáll, van akinek a szülés napján sem...

2008. okt. 1. 22:26
 3/4 A kérdező kommentje:
hát köszi. olvasgattam most erről sajnos ez van de majdcsak túlvészeljük valahogy és a végén örülhetünk a kisbabánknak! könnyű szülést és kitartás!
2008. okt. 1. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó magasra kell emelni a párnát a fejed alatt, akkor nem fogod ezt érezni. Ülés és fekvés között félúton kényelmes nekem, de van, aki ülve alszik:)
2008. okt. 2. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!