30. hét 1. napján 1660gr becsült súly. Mekkora babára számítsak?
31 hét 6 naposan a becsült súly 1750 g volt.
40 hét 2 naposan 4150 g súllyal érkezett.
Valahol olvastam, hogy a legtöbb esetben megduplázza a 30. heti súlyát a magzat. (természetesen a 40. hétig, ha hamarabb érkezik, akkor egyértelműen kevesebb lesz)
Nekem mindkét gyerekem hamarabb érkezett a kiírtnál, de leírom az adatokat
1. 31 hetesen 1680g, 8 nappal a kiírt előtt 3030g-mal 51 cm-rel született, fiú.
2. 31 hetesen 1480g a becsült, 12 nappal hamarabb született 3300g-mal, és 49 cm-vel, lány
Most a harmadikat várom: szintén a 31. héten a becsült súly 1830g.
Csak remélni tudom, hogy nem lesz 4kg. :)
A fiam a 30. héten 2500g "volt" 38.héten született 4kgval.
A lànyom 2180g "volt" és 3400g-al született szintén 38.héten.
Szerintem egy tipp alapjàn nem igazàn lehet megmondani,hogy végül mennyivel fog születni. Nem is értem,hogy hossz meg körfogatból hogy gondoljàk hogy majd pontos súlyt szàmolnak...
A doki szerint nagyobb, mint az átlag? Szerintem meg nem.:)
A fiamat a 33 hetes uh-n 3000 grammra becsülték, na ő 3 héttel nagyobb volt az átlagnál.:)
Amúgy a 38. héten született meg 3960 grammal, viszont ő a végére visszavett ebből a fejődési tempóból.
Szóval ez teljesen egyéni, hogy ki hogy fejlődik még a végére. Ezek alapján nem gondolnám, hogy átlag feletti lesz, max. 3 kg, de ki tudja? Ha meg megindul a fejlődés, belőle is lehet átlag feletti súllyal születő baba.:)
:) nem nagyobb, mint az átlag :)
Szerintem pont átlagos.
Kisfiam 2500 g volt ekkor, 3915-tel született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!