Elsö babás vagyok! És nagyon félek! Mert a 36-héten becsült súly 3.20dkg volt. Mire számitsak hogyan fog menni, nagyon megszenvedek majd?
Szia!
A kisfiam majdnem 4 kilóval született. Szinte meg se éreztem. El se hittem, hogy már meszületett.
Szültem egy 4,4 (fiú) és egy 4 (lány) kilós gyerkőcöt, eda-val, a tágulás volt mindkettőnél hosszú, a kitolási szak rövid volt.
Viszont mind a kétszer eléggé szétszakadtam belül és sok vért vesztettem :-(
A fiam 38. héten volt 3600 gramm, a lányom a 37. héten 3301 gramm.
Szia!
Én is hasonló cipőben járok, nekem 3300-ra becsülték és ugye még hátra van 3 hét... Én próbálom magam megnyugtatni, szakemberek fognak körülvenni, nem henteesek. Viszont az előző válaszoló nem volt túl kedves a válaszával, nem értem miért kell egy első babást ennyire drasztikus válasszal megijeszteni. Most ezért kapok ám lepontozást, nem érdekel. szerintem kicsit finomabban is meg lehetett volna fogalmazni.
Bocs, de leírtam a tényeket, hogy ezek voltak.
Azért történt mind kétszer ugyanaz, mert lazák a szöveteim, nem értem, hogy ez most miért baj?
Nem foglak lepontozni.
A kérdező kérdezte, hogy mire számítson én meg leírtam, higy vele ez és ez történt.
Tudom, hohgy mindenki fél szülés előőt és is paréáztam mind a kétszer, sőt másodszor jöbban, hogy ne az leggen ami az elsőnél, de az lett.
Sőt mind kettőt indították.
Szerintem se kellene ilyet írni, hogy teljesen szétszakadtam....most elkezdtem parázni, pedig eddig nem is gondoltam ilyenre...:(
34 hetes kismama
Ha olvasgattatok, más is írt már ilyet.
A szülés ezzel is járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!